Terug

Nuxe (9)

Filters

Nuxe

Nuxe 

Nuxe Paris is een cosmetica merk dat de kracht van de natuur, de doeltreffendheid van de wetenschap en de streling van de zintuigen combineert voor een maximale gebruikersplezier. Dit alles wordt weerspiegeld in de naam van het merk dat ontstaan is door de combinatie van de woorden "natuur" en "luxe", en is ook in alle producten van Nuxe terug te vinden. Nuxe cosmetica bevat geen parabenen en geen minerale oliën.

NUXE is van origine een Frans apothekers merk dat is uitgegroeid tot leider in de grote merken in Frankrijk. Vooral de anti-ageing producten en lichaamsverzorging oliën zijn beroemd Huile prodigieuse. Het is een uniek product met een betoverend parfum, het voedt en verzacht huid en haar. 

Nuxe huile prodigieuse

Dit is een populair product van NUXE. Het is hydraterende verzorging met zeven kostbare natuurlijke oliën. Het geeft een bijzondere zintuigelijke ervaring voor een ongekend resultaat voor huid en haar. Het voedt de huid niet alleen intensief, maar is ook bijzonder aangenaam in het gebruik. 
OP het gezicht is 1 druppel voldoende Nuxe Huile Prodigieuse voldoende om de huid te beschermen tegen meer dan 90% van de vrije radicalen. 
Op het lichaam maakt het zwangerschapsstriemen tot 30% minder zichtbaar. En is ook goed voor het haar. Huile Prodigieuse® verbetert de soepelheid (+104%), de haarschacht (+102%), het herstel (+87%) en de glans (+81%) van het haar.

Nuxe reve de miel

De ultravoedende lippenbalsem lijn Nuxe Rêve de miel is een andere bestseller van het merk.  De ultraversterkende Rêve de miel® is een heus genot voor alle huidtypes,
zelfs de droogste en gevoeligste. De ultravoedende producten kalmeren en versterken.
 
En talloze andere NUXE-producten die u kunt ontdekken in ons assortiment. Elk NUXE-product belooft een uitzonderlijk gebruiksgenot: sensuele texturen en heerlijke geuren met betoverende namen! 
 
Wilt u meer weten over Nuxe dan kunt u kijken op de Nuxe website
 
Nuxe Huile

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box