Terug

Nagellakremover (7)

Nagellak removers zijn er in overvloed. Wij hebben alleen de beste en meest verzorgende voor je uitgezocht.

Filters

Nagellakremover

Wij van Viva Donna weten dat je nagels verzorgen een pre is voor mooi verzorgde handen en nagels. Je handen zijn je visiteplaatje en als ze mooi verzorgd zijn zie je er direct meer verzorgd uit! In onze webshop vind je diverse nagelverzorging merken zoals Trind, Alessandro en OPI die mooie duurzame verzorgende en trendy nagelproducten hebben. 

Waarom is nagelverzorging zo belangrijk?

Nagelverzorging is belangrijk voor mooie verzorgde nagels. Niets is smeriger dan lelijke vieze nagels. En als je de nagels niet goed verzorgd en of  te weinig voeding geeft dan kan je allerlei klachten krijgen zoals droge nagels, ribbels in de nagels, afbrokkelende nagels slappe nagels enz.

Nagellak remover

De nagels moet je altijd eerst ontvetten met een Nagellak remover voor je de nagels gaat verzorgen of gaat lakken. Als je de nagels alleen gaat verzorgen kan je het beste een nagellak remover gebruiken zonder aceton of ander uitdrogend ingrediënt.  Anders is de verzorging eigenlijk al te niet gedaan door zo'n heftig product. Als je de nagellak eraf moet halen dan heb je wel een goede nagellak remover nodig, maar kies ten aller tijden een nagellak remover zonder aceton. Dit droogt veel te veel uit! Ook als je geen nagellak op hebt en je wilt de nagels gaan lakken dan is het belangrijk je nagels te ontvetten met een nagellak remover. Dan hecht de nagellak veel beter!

Welke nagellak blijft het langste zitten?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box