Terug

Ericson Laboratoire Mini kit (8)

Filters

Ericson Laboratoire Mini kit

Ericson Laboratoire Mini kit voor het uittesten van onze hudiverbetering.

Ericson Laboratoire Mini kit is een van de Ericson Laboratoire producten. Ericson Laboratoire heeft speciaal voor jou deze mini kitjes gemaakt zodat je de producten eens kan uittesten. En ook zijn ze erg handig om mee te nemen voor een weekendje of weekje weg. Ieder kitje bevat 3 producten uit de Ericson Laboratoire lijn.

Welke Ericson Laboratoire Mini kit zijn er?

 

Meer over Ericson Laboratoire Mini kit

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »