Terug

Divaderme Lash Extender mascara (2)

Filters

Divaderme  Lash Extender  mascara

Divaderme Lash Extender mascara voor mooie lange en volle wimpers

Mooie volle wimpers aangezet met mascara dat is wat we willen bij een mooie make-up. Hoe langer en voller de wimpers hoe beter. Daarom brengen veel vrouwen kunst wimpers aan. Kunstwimpers zijn mega slecht voor je eigen wimpers, sommige vrouwen zijn zelfs allergisch voor de heftige lijm die ze daarbij gebruiken. je mag niet in je ogen wrijven en het staat vaak erg onnatuurlijk.

Divaderme heeft de oplossing met de Lash Extender mascara's. Deze mascara's bevatten natuurlijke vezels en die geven een mooie volle en lange wimpers. En het ziet er super natuurlijk uit!

Welke mascara's heeft Divaderme Lash Extender mascara?

Divaderme Fiber wings mascara

Divaderme - Mascara Diva FXII - 9 ml - Viva DOnna

Als je de Divaderme Lash Extender mascara met de Lash Extender Natural Fibers gebruikt dan worden de wimpers  nog voller.

 

Meer info over Divaderme!

De Lash Extender mascara is een van de producten van Divaderme.  Divaderme producten zijn een wereldberoemde en luxe cosmetica-lijn vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten. Opgericht en geformuleerd door een team van visionairs, uitvinders, natuurlijke chemici en professionele kunstenaars, heeft Divaderme unieke en prestigieuze formuleringen weten te creëren met behulp van de wetenschap en de geheimen uit de natuur.

 

De Divaderme wenkbrauwpoeder zijn de meest verkochten Divaderme producten en dat zijn  fantastische poeders die de wenkbrauwen heel natuurlijk aanzetten en voller maken!! Gemakkelijk aan te brengen en blijft de hele dag goed zitten ( alleen net met zwemmen en wrijven). De Divaderme producten zijn echt een musthave in jou make-up toilettasje!

 

Lash Extender mascara

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »