Terug

Massage olie (2)

Filters

Massage olie

Bij Viva Donna weten we dat een droge lichaamshuid erg vervelend kan zijn, daarom hebben wij de beste duurzame en verzorgende bodyverzorgingsproducten en lichaamsverzorgingsproducten voor jullie geselecteerd.

Met welk lichaamsverzorging verzorg jij je graag?

Je kan diverse huid klachten hebben, maar de meest voorkomende is toch wel de droge huid. Als je huid erg droog is, dan is het verstandig om eerst de dode huidcellen weg te halen met een bodyscrub en het daarna met een verzorgend product in te smeren. Het verzorgende product wordt nu namelijk veel beter opgenomen. Je hebt een heleboel verschillende soorten en merken in onze lichaamsverzorgingsproducten

Massage olie

Massage olie is anders dan een body olie. Een bodyolie trekt in de huid en een massage olie blijft meer op de huid liggen zodat je er langere tijd mee kan masseren.

Je hebt massage olie in vele soorten en maten, met of zonder parfum, met en zonder stofjes die goed zijn voor de spieren, met of zonder 100% natuurlijke ingrediënten, enz. Kies de massage olie die voor jou huid geschikt is en waar jij blij van wordt.

Hoe gebruik je massage olie?

Neem  een hoeveelheid ter grootte van een 1 euro munt stuk in je hand. Verdeel het over je 2 handen en breng het gelijkmatig aan op de huid. Neem nooit te veel want dan gaat het druppelen, pak liever meerdere keren! En het is nog heerlijker om de massage olie eerst te verwarmen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »