Terug

5 daagse challenge voor huidverbetering

 

Wil jij meedoen met mijn gratis 5 daagse challenge voor huidverbetering?  Schrijf je dan nu hier in!

Jouw voordelen:

  • Je krijgt 5 dagen lang tips om je huid te verbeteren
  • Binnen een maand zichtbare huidverbetering
  • Je krijgt exclusieve kortingen op onze producten
  • Je krijgt gratis persoonlijk huidadvies 
  • Je krijgt persoonlijk product advies
  • Normale prijs voor deze challenge is €49.50, maar nu voor jou helemaal gratis!

Huidverbeteringschallenge

Wacht dus niet langer en Schrijf nu gratis in: Klik hier

 

______________________________________________________________________________

 

Dit waren reviews over de challenge die eerder gevolgd werden:

 

Mevr. Koek: "Leuke challenge, onverwacht toch nieuwe dingen geleerd en mijn huid is verbeterd. Het team van Viva Donna staat altijd voor je klaar en gaat above and beyond om je zo goed mogelijk te helpen."

 

Lianne de Rijke:" Super leukt dat jullie deze online training hebben gemaakt. Ik heb er veel aan gehad. Ik verzorg mijn huid altijd al goed, maar heb toch nog mooie verbeterpuntjes gevonden en inmiddels zie ik dat ook aan mijn huid!"

 

Sandrin: "Heel interssant"

 

Rachina Rassiouna: "ik heb meer inzicht gekregen in hoe ik mijn huid goed moet verzorgen zodat mijn huid minder snel veroudert! Ik wil zo lang mogelijk op een gewone manier mijn huid jong houden want botox vind ik maar niks.

 

Adrienne Winters:" ik dacht dat ik mijn huid best goed verzorgde, maar heb toch de challenge gevolgd. Zeker de tip over dagelijks een dagcreme met spf te gebruiken ga ik echt doen, want ik wist niet dat de zon zo schadelijk kon zijn. Super bedankt voor alle waardevolle tips! En de Decaar oxygengel ga ik zeker gebruiken!"

 

Jannine van Dalen: "Beste Sandra, Ik zie werkelijk al resultaat en en ik ben pas 4 dagen bezig! Mijn huid voelt veel zachter! Ik zie uit naar mijn bestelling van vandaag, dan kan ik ook het serum gebruiken + de BB cream van Decaar." Met vriendelijke groet, Jannine van Dalen

 

Maaike Jansen: "De huidchallange was super om te de doen. Eigenlijk weet je wel wat je aan dagelijks verzorging moet doen, alleen door de waan van de dag vergeet je wel eens een stap. Dit was echt weer even bewustwording en een stralende huid met de feestdagen."

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box