Terug

Geïrriteerde Huid (40)

Filters

Geïrriteerde Huid

Ieder mens heeft zijn eigen huidtype en of huidconditie, daar weten wij bij Viva Donna alles van. Ieder huidtype heeft zo zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Het is dus ook erg van belang dat iedereen zijn eigen producten gebruikt die aangepast zijn op het huidtype. Wij vertellen je hieronder alles wat je er over weten wilt.
 

Welk huidtype heb ik?

Als je je huid goed wil verzorgen dan is het belangrijk om ten eerste te weten wat je huidtype is. Als je niet weet wat je huid type is dan kan het gemakkelijk zijn dat je de verkeerde huidverzorgingsproducten koopt en daardoor  sneller problemen krijgt in en op de huid. Zorg dus eerst dat je weet welke huidtype jouw huid is.

De Geïrriteerde huid

Hier vallen de rode huid, gevoelige huid en de allergische huid ook onder. Een geïrriteerde huid is erg vervelend. Het kan diverse oorzaken hebben, oa voeding, verkeerd gebruik van producten, allergisch aangelegd, enz

Belangrijk bij deze huid is producten te gebruiken die geen parabenen, siliconen en minerale oliën bevatten. Ook kan het zijn dat een huid last heeft van geur en kleur stoffen. Kies dus een product waar dit zo min mogelijk in zit.

De merken waar wij mee werken zijn allemaal Parabenen en siliconen vrij.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box