Terug

Hoe breng je valse wimpers aan?

Nep wimpers of valse wimpers aanbrengen lijkt moeilijk, maar met een beetje oefening valt het eigenlijk best wel mee. Wij van Viva Donna zullen je uitleggen hoe je dit het best kan doen en we geven meteen nog enkele handige tips waardoor jij je false lashes in een mum van tijd aanbrengt. En dit zonder geknoei!

Hoe breng je valse wimpers aan.jpg

Wat heb je nodig voor het aanbrengen van valse wimpers?

  • Goede spiegel
  • Goed licht
  • Valse wimpers
  • Wimperlijm
  • Pincet
  • wattenstaafjes

 

Zo breng je valse wimpers aan

Hoe je valse wimpers aanbrengt is met een beetje oefening goed te doen. Als je de juiste producten hebt, komt het goed!

Zorg ervoor dat je gezicht en je ogen goed gereinigd zijn! Op vuile ogen breng je niet echt mooi je valse wimpers aan. Breng je verzorging aan op je gezicht en je oogverzorging op je ooghuid. Wil je oogmake-up aanbrengen zoals een eyeliner, oogpotlood en oogschaduw? Zorg dan dat je dat doet voordat je de wimpers aanbrengt.

Ga bij goed licht zitten en zorg voor een goede spiegel ( evt. eentje die goed vergroot).  Net als bij mascara, kan het helpen om een spiegelt ter hoogte van je kin te houden. Begin eerst met kijken of de wimpers passen bij jouw oogvorm. Dit doe je door de nepwimper zo dicht mogelijk bij je eigen wimperrand te plaatsen. Past de wimper niet? Dan kun je ‘m heel voorzichtig met een nagelschaartje (vanaf de zijkanten) bijknippen.

Doe vervolgens een druppel wimperlijm op de bovenkant van je hand. Pak de wimper heel voorzichtig met een pincet beet en haal de rand van nepwimper er met het puntje van de wimper doorheen. Wacht nu 20 seconden en plaats hierna de wimper zo dicht mogelijk tegen je eigen wimperrand aan, voor een natuurlijk effect.

Focus je eerst op het midden van je wimpers, dan op de binnen- en buitenkanten. Als er wat hoekjes omhoog blijven staan, kun je nog een beetje extra lijm toevoegen, zodat het beter blijft zitten. Maar kijk uit dat het niet knoeierig wordt! Een te veel aan lijm kan je met een wattenstaafje verwijderen. Zorg ervoor dat je ogen niet te veel knipperen als er teveel aan lijm op je ogen zitten, anders plekken je wimpers aan elkaar en dan kunnen ze afbreken. Dat wil je natuurlijk niet!

Je kan nu je make-up look nog afsluiten met een beetje mascara en voilá: pretty eyes!

Kijk voor onze make-up producten hier 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »