Terug

Eco huishouden (14)

Filters

Eco huishouden

We moeten zuinig zijn op onze aarde, daarom zijn ecologische producten een goede keuze. Wij van Viva Donna zijn daar dagelijks mee bezig. Wij zijn altijd weer op zoek naar merken die duurzaam zijn voor het milieu en goed zijn voor de mens. Je vindt bij ons dus veel merken in make-up en huidverzorging die duurzaam zijn.

 

Natuurlijke producten voor in ons huishouden

Die vind je dus bij ons. Wij vinden het belangrijk dat we een steentje bij dagen aan het verduurzamen van het milieu, want over 50 of 100 jaar willen er ook nog mensen gezond en fijn kunnen leven op onze planeet. Dus zijn we voor jullie op zoek gegaan naar mooi merken die wat voor jou kunnen beteken, maar ook voor het milieu en de toekomst. 

Ena ls we het over natuurlijke producten voor in ons huishouden hebben dan bedoelen we bijvoorbeeld:

  • Afwasmiddel
  • vlekkenzeep
  • handzeep

Als we nog lang willen blijven genieten van de aarde, de natuur en de schone lucht dan moeten we een beetje beter na gaan denken over alles wat we gebruiken. Daarom is het verstandig om ecologische producten te gebruiken. Denk dan bv aan douchegel, wasmiddel, dagcrème, nachtcrème, gezichtsreiniging, afwasmiddel, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, nagellak, enz

Verder worden wij ook blij van merken waar niet zo veel rommel in zit. In de eco huishouden hebben wij Happysoaps producten voor het huishouden

Welke ecologische producten hebben wij voor jullie?

Wij hebben alle ecologische en zuivere producten die we in ons assortiment hebben even voor jullie op een rijtje gezet. Dit zijn ze:

 

Natuurlijke merken in ons assortiment

Happysoaps

ZAO

Guardenza

zZacht

Loveli

Kaé

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »