Terug

Decaar Reiniging (38)

Filters

Decaar Reiniging

Decaar reiniging voor een mooie verzorgde schone huid.

Decaar Reiniging. Het is heel belangrijk om je huid dagelijks twee maal goed te reinigen. In de ochtend om je huid te ontdoen van de afvalstoffen die de huid in de nacht naar buiten brengt en in de avond om alle afvalstoffen die je overdag hebt opgedaan weer te verwijderen.

Decaar heeft hele fijne producten om je huid goed te reinigen. Decaar Reiniging helpt je huid weer lekker fris en stralend schoon te maken zodat je verzorgingsproducten beter kunnen worden opgenomen.

Kies altijd een zacht Decaar Reiniging product die bij jou huidtype past om de huid goed te kunnen reinigen. Met een te heftig product beschadig je de huid eerder.

Welke Decaar reinigingsproducten zijn er allemaal?

Cleansing gel

Phyto lotion

PH balancing lotion

Micelair lotion

Oxygen scrub

Exfolianting scrub mask

Decaar Face massager

Decaar Delicate foam cleanser

DÉCAAR Facial Cleansing Brush

 

Welke Decaar reiniging past het beste bij welke huid?

Natuurlijk is iedereen vrij om een Decaar Reiniging te kiezen die hij of zij fijn vindt. Maar er zijn wel tips waar je naar kunt kijken.

  • Reinig je graag met of zonder water? Reinig je graag met water gebruik dan een facewash en een lotion. Reinig je liever zonder water reinig dan met een milk en lotion.
  • Kijk naar je huidtype; Een droge, vochtarme huid vindt het vaak fijner om met niet met water te reinigen, maar liever met een milk en Ph balancing lotion. Een vette onzuivere huid daarentegen heeft meer baat bij een reiniging met een facewash en Phyto lotion.
  • Snel reinigen; Je kan ook kiezen voor een hele snelle reiniging zoals de micelair lotion. Deze lotion bevat een reinigend ingrediënt wat een normale lotion niet heeft. Dit is een prima oplossing voor een weekendje weg of alleen voor de ochtend, maar een facwash /milk met lotion samen reinigt intensiever
  • Scrubben; Bij de Decaar scrubs zijn ook 2 verschillende scrub. Beide verwijderen ze de dode huidcellen op zachte wijzen. De Oxygen scrub is een gel scrub die reinigend werkt, maar ook herstellend werkt. De huid voelt fris aan en ziet er stralend uit. Deze scrub ik geschikt voor ieder huidtype. De Exfolianting scrub mask is meer een scrub masker voor de vette huid met onzuiverheden. Je kan het masker gebruiken als alleen een scrub, maar je kan het ook na het scrubben laten zitten als masker. Het droogt dan wat in en werkt daardoor intensiever op de onzuiverheden.

Waar staat Decaar Reiniging voor?

De Decaar Reinigingsproducten zijn producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Decaar Reiniging is daar een goed voorbeeld van!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

 

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box