Terug

Gecombineerde Huid (49)

een gecombineerde huid heeft vaak een wat vettigere T-zone. Dus de neus, voorhoofd en kin zijn vetter. Wij helpen je om daar mee om te gaan.

Filters

Gecombineerde Huid

Kenmerken gecombineerde huid. De gecombineerde of gemengde huid wordt gekenmerkt door droge en vettere zones. Vaak zijn de wangen, maar ook het gebied rondom de ogen droog, trekkerig en soms zelfs rood en schilferig. Tegelijkertijd is de huid van de neus, kin en voorhoofd vetter dan normaal. Een gecombineerde huid kenmerkt zich in een vettere T zone. ( een vettere kin voor hoofd en neus) Hier zie je dan vaker mee-eters, puistjes, glans op de huid, grovere poriën. En daar willen we natuurlijk vanaf.

Een product voor een onzuivere huid, acne huid of puistjes is hier eigenlijk vaak te heftig. Want de huid van de wangen is vaak droger, en dan voelen die producten niet comfortable geonog aan op de wangen. Kies liever voor een reiningsfoam of reinigingsgel voor een oemale huid en een verzorging voor een vochtarme huid in een fluide vorm. Dit geeft voldoende comfort op de wangen en is voor de vettere T zonde ook geschikt! Ook kunt u de glas tijdelijk verwijderen met blotting tissues.

 

Blotting tissues

Zachte foamcleanser

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box