Terug

Gecombineerde Huid (63)

Filters

Gecombineerde Huid

Ieder mens heeft zijn eigen huidtype en of huidconditie, daar weten wij bij Viva Donna alles van. Ieder huidtype heeft zo zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Het is dus ook erg van belang dat iedereen zijn eigen producten gebruikt die aangepast zijn op het huidtype. Wij vertellen je hieronder alles wat je er over weten wilt.
 

Welk huidtype heb ik?

Als je je huid goed wil verzorgen dan is het belangrijk om ten eerste te weten wat je huidtype is. Als je niet weet wat je huid type is dan kan het gemakkelijk zijn dat je de verkeerde huidverzorgingsproducten koopt en daardoor  sneller problemen krijgt in en op de huid. Zorg dus eerst dat je weet welke huidtype jouw huid is.

 De gecombineerde huid.

De gecombineerde of gemengde huid wordt gekenmerkt door droge en vettere zones. Vaak zijn de wangen, maar ook het gebied rondom de ogen droog, trekkerig en soms zelfs rood en schilferig. Tegelijkertijd is de huid van de neus, kin en voorhoofd vetter dan normaal. Een gecombineerde huid kenmerkt zich in een vettere T zone. ( een vettere kin voor hoofd en neus) Hier zie je dan vaker mee-eters, puistjes, glans op de huid, grovere poriën. En daar willen we natuurlijk vanaf.

Een product voor een onzuivere huid, acne huid of puistjes is hier eigenlijk vaak te heftig. Want de huid van de wangen is vaak droger, en dan voelen die producten niet comfortable genoeg aan op de wangen. Kies liever voor een reiningsfoam of reinigingsgel voor een normale huid en een verzorging voor een vochtarme huid in een fluide vorm. Dit geeft voldoende comfort op de wangen en is voor de vettere T zonde ook geschikt! Ook kunt u de glans tijdelijk verwijderen met blotting tissues.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »