Terug

Bronzer (5)

Filters

Bronzer

Als je een mooie make-up wilt zetten dan begin je altijd met de Gezichtsmake-up.  Hier weten we bij Viva Donna alles van. We hebben mooie merken in de beauty webshop en zullen je een beetje op weg helpen met het zoeken naar de juiste producten en kleuren.

 

Waarvoor gebruik je een bronzing poeder?

Een bronzer (ookwel terracotta of bronzing powder genoemd) gebruik je als je huid wat pips ziet. Het kan je je huid een beetje minder bleekjes maken en wat extra kleur accenten geven na de foundation.  Als je een bronzer hebt aangebracht op de huid dan zie je eruit alsof je eventjes in de zon hebt gezeten. Je kan eventueel ook de bronzer zonder foundation gebruiken.

 

Hoe breng je een bronzing poeder aan?

Neem een grote poederkwast en haal deze door je potje bronzer. Een bronzer is vaak in vaste vorm.  Tik het te veel aan poeder boven de pot er weer zachtjes af. Ga nooit blazen want dan valt de helft van de poeder op de grond en dat is zonde. En je blaast je bacteriën op de kwast en die breng je dan weer aan op de huid, niet zo hygiënisch. Breng met losse grote bewegingen de kwast aan op de huid zodat je ieder plekje hebt gehad.  Geef de meeste aanzet op het voorhoofd, de konen, de kin en de neusbrug. Als het niet helemaal egaal aangebracht wordt geeft dat het meest natuurlijke effect.

 

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de kleur, wij helpen je graag!

 

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennis bank eens.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »