Terug

Decaar illuminate lijn - verhelderend bij pigmentvlekken (10)

Filters

Decaar illuminate lijn - Decaar verhelderende producten bij pigmentvlekken

De Decaar illuminate Line bevat producten die zeer uitgebreid en demagogisch getest zijn. Decaar illuminate Line producten  werken verhelderend op de huid zoals zichtbaar pigment vlekken verminderen en zorgen voor een heldere en stralende teint. Daarnaast wordt nieuwe hyperpigmentatie voorkomen, huidveroudering effectief tegengegaan en de huid intensief beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huid ziet er helder uit, voelt soepel aan en krijgt een natuurlijke gloed.

Wat zijn de voordelen van de Decaar illuminate producten?

  • Verhelderend
  • Geeft een mooie Glow en een stralende huid
  • Decaar illuminate Line Vermindert rode vlekken
  • Decaar illuminate Line Vermindert pigment vlekken
  • Decaar illuminate Line Remt de aanmaak van melanine
  • Decaar illuminate Line Voorkomt hyperpigmentatie

Welke Producten zijn er in de Decaar illuminate Line?

  •  

 

Waar staat Decaar voor?

De Decaar Illuminate Line is een van de productenlijnen van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Decaar Illuminate Line zijn daar hele fijne producten voor.

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box