Terug

Make-up kwasten (3)

Filters

Make-up kwasten

Goede en schone make-up kwasten zijn een must voor een mooie make-up. Daar weten wij bij Viva Donna alles van! We hebben alle kwasten eens voor je op een rijtje gezet.

 

Investeren in goede make-up kwasten loont zich!

Als je een mooie make-up wilt zetten, dan doe je dat het beste met schone en kwalitatieve make-up kwasten. Als je je make-up kwasten te lang gebruikt dan bevatten ze te veel huidvetten wan daar verharden je poeder-achtige make-up producten van.  En uiteraard bevat een make-upkwast dan heel veel bacteriën en dat komt de huid en de make-up ook niet ten goede! Investeer dus in goede producten, dat komt je een mooie huid en mooie make-up te goede.

 

Hoe vaak reinig ik mijn make-up kwasten?

Het reinigen van je make-up kwasten is erg belangrijk. Reinig je make-up kwasten dus op tijd. Hoe vaak je je make-up kwasten moet reinigen dat is afhankelijk van hoe vaak je ze gebruikt. Maar er van uitgaande dat je dagelijks je make-up kwasten gebruikt, moet je een i de 2 weken je make-up kwasten goed reinigen. Hoe je ze het beste reinigt dat lees je hier.

 

Wil je hier deskundig advies over? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via www.schoonheidssalonestebeaute.nl of [email protected]

 

Welke make-upkwasten zijn er allemaal?

Soms is het lastig om make-up mooi aan te brengen. Het liefste zou u het natuurlijk zo doen zoals de professionals. Dat valt niet altijd mee. Maar echt moeilijk is het niet, je moet gewoon de tips en trucs weten hoe zij het doen. Maar met goede kwasten kom je al een heel eind. Wij hebben de volgende make-upkwasten in ons assortiment:

 

Hoe breng jij je foundation aan?

Wij adviseren om een foundation aan te brengen met een Foundation kwast. Met een foundation kwast breng je je foundation op een schone en zuinige manier op. Breng een klein beetje foundation aan op de hand en werk vanaf de hand de foundation uit de met de kwast op de huid. De reden dat de foundation kwast bij ons de voorkeur heeft is dat met de vingers foundation op brengen altijd een beetje rommelig en smoezelig is. En met een sponsje de foundation aanbrengen dat raden w ijj al helemaal niet aan aangezien daar mega veel bacteriën in kunnen gaan zitten en dat het sponsje veel foundation opzuigt waardoor het dus erg onvoordelig is.

 

Een blush geeft frisheid in de huid

Een blush geeft net dat beetje frisheid in de huid dat je kan missen. Als de huid wat flets is brengt een blush uitkomt. Een blush breng je aan met een goede Blush kwast. En dan bedoelen we eigenlijk niet zo'n klein kwastje dat in je doosje Blush zit, want daarmee breng je het eigenlijk een beetje te streperig op. Neem een goede blush kwast en breng de blush aan vanaf de haargrens naar het midden van de wangen. ( als je het andersom doet dan heb je de meeste kleur op de wangen, en als dat te veel is dan krijg je het niet meer goed weg)

 

Hoe breng je een gezichtspoeder en Bronzer aan op de huid?

Een losse gezichtspoeder en een bronzer breng je het mooiste aan op de huid met een grote Poederkwast. Deze kwast kan mooi uitwaaieren en de moeder mooi natuurlijk verdelen. Verder voelt het ook heerlijk ontspannen aan als je met zo'n grote poeder kwast over de huid beweegt. Probeer er van te genieten, het is echt even een relax momentje voor jezelf!!

 

Waar breng je oogschaduw het mooiste me aan?

Om de oogschaduw aan te brengen heb je 2 verschillende soorten Oogschaduw kwasten (ookwel oogschaduw penselen genoemd). Je hebt harige oogschaduw kwast en je hebt de sponsachtige oogschaduw kwast.  Met de harige oogschaduw kwast breng je de oogschaduw mooi gelijkmatig aan en kan je de oogschaduw goed blenden ( Wat blenden is dat lees je hier). Met de sponsachtige oogschaduw kwast breng je de oogschaduw kleur wat intensiever aan op het ooglid, maar wat minder subtiel. Dus samenwerken met deze 2 oogschaduw penselen is top!

 

Wenkbrauwpenseel

Wenkbrauwpoeder breng je aan met een Wenkbrauwpenseel. Dit is een schuin kwastje met wat hardere haren dan bijvoorbeeld het oogschaduw kwastje. Door deze schuine stand breng je de wenkbrauwpoeder mooi aan op de huid. Er zijn ook wenkbrauwborsteltjes in de handel. Die vallen ook onder de wenkbrauw penselen. Hiermee kan je de wenkbrauwen in model borstelen.

 

Lippenpenseel

In de proffesionele visagie en maquillage brengen ze een lipgloss en lipstick altijd aan met een Lippenseel. Dit doen ze uit de hygiënisch oogpunt. Ander zou je een herpes bacterie kunnen over brengen op verschillende mensen. Ook is het mooi om de lippenstift of lipgloss  met een penseel aan te brengen. Het brengt heel natuurlijk en gelijkmatig aan! Ook kan je het nog een beetje over je lippotlood heen halen als die net niet de kleur heeft die je zou willen. Hiermee corrigeer de de kleur van het lippotlood een klein beetje.

 

Masker kwast 

Een Masker kwast is eigenlijk geen make-up kwast, maar we hebben hem toch in deze rij gezet. Een masker kwast is er voor om jee schoon en netjes je masker aan te brengen op de gereinigde huid. Een masker kwast is een leerkijk zachte kwast die een zacht kietelend gevoel geeft, relaxed dus, Verder heb je geen geknoei met masker op je hand en werkt het heel zuinig.

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennis bank eens.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box