Terug

Hoe verzorg je een droge babyhuid?

De baby met zijn zachte babyhuid, is in de baarmoeder goed beschermt. De huid heeft in de baarmoeder een laagje natuurlijke bescherming op de huid. Dit heet Vernix. Het voedt en beschermt de huid tegen uitdroging in invloeden van buitenaf.

Als de baby geboren wordt dan moet dat tere huidje het ineens zelf gaan doen, en dat valt nog niet helemaal mee. Ineens hebben slechte bacteriën invloed op de huid, gaat er wel eens ontlasting over de huid en dragen baby’s een luier. De huid heeft het dus zwaar en kan snel uitdrogen.

zZacht is een huidverzorgingsmerk die je heel goed voor baby’s kan gebruiken. Ze bevatten veel goede huid bacteriën die de aanval aangaan met slechte huid bacteriën, ze geven goede voeding en bescherming van de huid. Smeer je baby dus dagelijks in na het badderen met zZacht Bodycreme.

Verder worden baby’s vaak dagelijks in bad gedaan. Dit warme water onttrekt vocht aan de huid en die geparfumeerde baby bad producten van de bekende merken hebben zeker een heerlijke geur, maar beschermen en voeden de huid niet. De zZacht badschuim is super zacht voor de babyhuid en bevat ook weer goede bacteriën waardoor de huid beter sneller en mooier herstelt.

zZacht

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »