Terug

Wenkbrauw make-up (42)

Filters

Wenkbrauw make-up

Je wenkbrauwen bepalen een groot deel van je gezichtsuitdrukking. Dit is dus erg belangrijk bij een mooie make-up. Daar weten we bij Viva Donna alles van. Wij hebben diverse mooie wenkbrauw make-up merken in ons webshop assortiment. We vertellen je hieronder meer over deze wenkbrauw producten.

 

Wenkbrauwen 

Wenkbrauwen geven uitstraling aan je gezicht. Ze bepalen je gezichtsbeeld en  zijn als een passe-partout in een schilderij. Zonder passe partou is een schilderij veel minder mooi!  Wenkbrauw make-up laat je gezicht mooi uitkomen. Werk ze dus dagelijks mooi bij met een pincet, wenkbrauw poeder, wenkbrauw potlood of wenkbrauw serum voor het beste resultaat.  Maar welke producten zijn nu geschikt voor jou? We vertellen het je allemaal!

 

Wenkbrauw make-up soorten

Er zijn een heleboel verschillende  Wenkbrauw make-up.  Je hebt producten om de wenkbrauwen meer te laten groeien, om ze bij te werken ( bijvoorbeeld een pincet) en om ze in te kleuren, te tekenen, aan te zetten, net hoe je het noemen wilt. De volgende wenkbrauw make-up producten hebben wij in de webshop: 

 

Wenkbrauw serum

Als je last hebt van wenkbrauwen die niet zo vol zijn en of niet zo snel groeien, dan is er de mogelijkheid om een Wenkbrauwserum te gebruiken. Een wenkbrauwserum versnelt de groei van de wenkbrauwharen, en maakt ze voller. Je ziet al na ongeveer 3 weken resultaat van het serum. Uiteraard is het resultaat wel afhankelijk van het product, want niet elk product is even geconcentreerd qua ingrediënten.

 

Hoe teken je je wenkbrauwen het mooiste in?

Als je wenkbrauwen niet zo vol zijn dan kan je met een Wenkbrauw make-up de wenkbrauwen mooier vol maken. Hier zijn verschillende producten voor zoals een Wenkbrauwpoeder, Wenkbrauwpotlood en een Wenkbrauw Gel. Wat het verschil is hiertussen leggen we je haar fijn uit!

 

Wenkbrauwpoeder 

Een Wenkbrauwpoeder is een product met kleur en vezels zodat je huid onder de wenkbrauwen gekleurd wordt en de lege plekjes in de wenkbrauwen opgevuld worden. Het geeft een heel natuurlijk effect en de meeste wenkbrauw poeders zijn watervast zodat ze de hele dag blijven zitten. Het voordeel van de poeder is dat als je bijna geen wenkbrauwen meer hebt dat je dan met een wenkbrauw poeder de huid toch heel natuurlijk kan bijwerken. Het is natuurlijker dan met een wenkbrauwpotlood.

 

Wenkbrauwpotlood 

Met een Wenkbrauwpotlood teken je de wenkbrauwen een beetje in. Sommige mensen vinden dat fijner. Wij geven persoonlijk toch de voorkeur aan wenkbrauwpoeder omdat dat iets natuurlijker oogt. Met een wenkbrauwpotlood wordt het vaak iets streperiger. Maar dat is onze mening natuurlijk.

Beste wenkbrauwpotlood

Er zijn meerdere goede wenkbrauwpotloden. Maar wij hebben een heel fijn potlood van het merk Zao essence. De Zao potloden zijn namelijk vegan, biologische en multifunctioneel. Want ze intensiveren je look en benadrukken de structuur van je wenkbrauwen hoe jij het wil. Het wenkbrauwpotlood van Zao is hier te koop. 

Wenkbrauwgel 

Als je wat weerbarstige wenkbrauwen hebt en je wil ze de hele dag in model hebben dan kan je het beste een Wenkbrauwgel gebruiken. Deze houdt de wenkbrauwen in toom. Je hebt ook wenkbrauw gel die al een kleurtje bevat dus dan sla je 2 vliegen in een klap en heb je direct een product om de wenkbrauwen meer kleur te geven. Let op dat je het mooi gelijkmatig aanbrengt want we willen natuurlijk geen klontjes.

Wenkbrauwgel aanbrengen lees je in onze make-up kennisbank.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »