Terug

Decaar Hals & Decolleté Cream (1)

Filters

Decaar Hals & Decolleté Cream

Decaar Hals & Decolleté Cream geeft je juiste verzorging waar het hoort

Aan de hals & decolleté kan je altijd goed zien of mensen de huid goed hebben verzorgd en hoe oud je werkelijk bent. Zeker met alle botox behandeling die je nu vaak ziet. Het is daarom dus heel belangrijk om deze huid goed te verzorgen met Decaar Hals & Decolleté Cream.

Waarom gebruik je een speciale Decaar Hals & Decolleté Cream?

De huid van je Hals en decolleté is anders van structuur dan de huid van je gezicht. Het neemt dus ook op een andere manier de huidverzorgingsproducten op. Daarom is het van belang om een speciale crème te gebruiken voor deze huidzone. Natuurlijk zijn wij al heel blij als jij je dag en nachtcrème al doorsmeert op je hals en decolleté, maar doordat de ingrediënten grover van structuur zijn worden deze minder goed opgenomen.

Ons advies: Gebruik iedere avond voordat je naar bed gaat een Decaar Hals & Decolleté Cream. Decaar Hals & Decolleté Cream wordt super goed opgenomen door de huid en je heb minder snel last van huidveroudering op deze huid zones.

Welke hals & decolleté verzorgingsproducten heeft Decaar?

Wat zijn de voordelen van de Decaar hals & decolleté crème?

  • Decaar Hals & Decolleté Cream Geven versteviging aan de huid
  • Decaar Hals & Decolleté Cream Verminderen huid de vorming van huidplooien
  • Decaar Hals & Decolleté Cream Voeden en hydrateren de huid
  • Decaar Hals & Decolleté Cream Beschermen de huid

Hoe gebruik je de Decaar hals & decolleté crème?

  • Gebruik een huidverzorgingsproducten altijd op een gereinigde huid!
  • Pomp eenmalig met de flacon Decaar Hals & Decolleté Cream
  • Breng het Decaar Hals & Decolleté Cream aan op de handen en verdeel het gelijkmatig over de hals & decolleté
  • Heb je meer nodig dan kan je altijd bij pakken, maar neem nooit te veel want de huid neem niet mee rop dan dat het nodig heeft en dan is je flacon eerder op. Dat is dan weer zonde voor je portemonnee.

Hier vindt je alle producten van Decaar

 

Waar staat Decaar voor?

De Decaar Hals & Decolleté Cream is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Decaar Hals & Decolleté Cream is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

 

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

 

Decaar BB cream

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »