Terug

Oxygen BB cream SPF 50 (3)

Filters

Oxygen BB cream SPF 50

Decaar Oxygen BB cream SPF 50 - egaliseert, verzorgt en beschermt

De Oxygen BB cream SPF 50 is een van de dag verzorging producten van Decaar.

Dit is een BB crème met een hoge SPF( sun protection factor). Oxygen BB cream SPF 50 is ideaal voor de zomer en voor op een terrasje. De Oxygen BB cream SPF 50 zorgt voor een gladde en frisse huid. De teint verandert en past zich aan de eigen huidtint aan. Dit zorgt voor een zeer natuurlijk resultaat. De formule absorbeert overtollig talg, zodat de crème langdurig goed blijft zitten. Zeer goede bescherming tegen Uv-licht. Vermindering van fijne tot diepere rimpels. Last van pigmentvlekken, mee-eters of sproetjes? Deze zullen door de dekkende werking van de crème aanzienlijk minder zichtbaar zijn.

 

Wat zijn de voordelen van de Decaar Oxygen BB cream SPF 50

 • Oxygen BB cream SPF 50 Werkt egaliserend en verdoezelt de oneffenheden
 • Oxygen BB cream SPF 50 Heeft een goede zon bescherming SPF50
 • Oxygen BB cream SPF 50 Werkt kalmerend op de huid dmv zouthoutextract
 • Oxygen BB cream SPF 50 is Ideaal als terrasjes make-up
 • De kleur past zich aan aan je huid.
 • Oxygen BB cream SPF 50 Herstelt de huid dmv Perfluorcarbon

 

Hoe gebruik je de Decaar Oxygen BB cream SPF 50

 • Reinig altijd eerst de huid
 • Breng daarna eventueel een serum en of dagcrème aan op de huid.
 • Je mag Oxygen BB cream SPF 50 eventueel ook direct op de huid aanbrengen zonder dagcrème, maar wij adviseren er altijd een dagcrème onder te doen.
 • Neem een hoeveelheid Oxygen BB cream SPF 50 ter grootte van een 10 euro cent munt op de vingertoppen en verdeel dit gelijkmatig over je huid.
 • Je kan er ook voor kiezen om de Oxygen BB cream SPF 50 door een dagcrème te mengen, dan is het iets minder dekkend op de huid.
 • Neem nooit te veel want de huid neemt maar een bepaalde hoeveelheid op en wat niet opgenomen wordt blijft op de huid liggen. Hierop kunnen alleen maar afvalstoffen blijven liggen en het is veel sneller op. Zonde voor je portemonnee!

Waar staat Decaar voor?

De Oxygen BB cream SPF 50 is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Oxygen BB cream SPF 50  is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

 

Hier vindt je alle producten van Decaar

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »