Terug

Gezichtspoeder (41)

Met een gezichtspoeder ( ook wel compact poeder of losse poeder) kan je de huid matteren, je zorgt ervoor dat de foundation beter blijft zitten en je blush en of bronzer die je erna gebruikt verdeelt zich dan mooier, minder vlekkerig. Wij helpen je graag

Filters

Gezichtspoeder

Als je een mooie make-up wilt zetten dan begin je altijd met de Gezichtsmake-up.  Hier weten we bij Viva Donna alles van. We hebben mooie merken in de beauty webshop en zullen je een beetje op weg helpen met het zoeken naar de juiste producten en kleuren.

 

Waarvoor gebruik je een gezichtspoeder?

Een gezichtspoeder gebruik je om de huid te matteren. En je zorgt ervoor dat de foundation beter blijft zitten en je blush en of bronzer die je erna aanbrengt, mooier kan verdelen over de huid. Je kan je voorstellen dat je een poeder blush of bronzer minder vlekkerig aanbrengt op een poederige onderlaag dan op de vloeibare onderlaag.

Kies ik voor losse poeder of compact poeder?

Gezichtspoeder heb je in losse vorm en in compacte vorm. De losse poeder zit in een mooie luxe pot met een zeefje erop. De losse poeder geeft het meest mooie resultaat op de huid na het gebruik van een foundation. De compact poeder is ideaal voor in de tas om de huid wat bij te werken als het te veel gaat glanzen. Vaak wordt dit met een bijgeleverde pad gedaan.

 

Hoe breng je een gezichtspoeder aan?

Neem een grote poederkwast en haal deze door je potje losse gezichtspoeder. Tik het te veel aan poeder boven de pot er weer zachtjes af. ga nooit blazen want dan valt de helft van de poeder op de grond en dat is zonde. En je blaast je bacteriën op de kwast en die breng je dan weer aan op de huid, niet zo hygiënisch. Breng met losse grote bewegingen de kwast aan op de huid zodat je ieder plekje hebt gehad.  Je hebt vaak aan 1x genoeg.
Als je met de compacte poeder werkt dan haal je de pad over de poeder en haal dat over de huid. Vaak moet je dan 2x pakken.

 

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de kleur, wij helpen je graag!

 

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennis bank eens.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box