Terug

Peeling / gezichtsscrub (7)

De huid van een man is anders dan die van een vrouw, daarom heeft deze huid andere verzorging nodig. Hier vindt u heerlijke gezichtsscrub of gezichtspeeling voor mannen, voor diverse huidtypes en of huidproblemen.

Filters

Peeling / gezichtsscrub

Tegenwoordig verzorgen mannen zich ook steeds meer met speciale huidverzorging voor mannen. Dat is ook echt noodzakelijk, want de mannenhuid is echt niet hetzelfde als de vrouwenhuid. De mannenhuid is dikker, maar net zo gevoelig. Dus mannen laat de pot van je vriendin staan en koop je eigen verzorgingsproduct!

Gezichtspeeling/scrub voor mannen

De huid van een man is anders dan die van een vrouw, daarom heeft deze huid andere verzorging nodig. Omdat de huid van de mannen wat dikker is dan die van vrouwen, mag de  scrub of peeling ook iets grover zijn. Hier vindt u heerlijke gezichtsscrub of gezichtspeeling voor mannen, voor diverse huidtypes en of huidproblemen. Uiteraard helpen wij u graag met het zoeken naar de juiste producten voor uw huid.

Een peeling of  scrub zijn een must voor een mooie stevige, sterkte, frisse stralende huid. Wij raden dan ook een om 2x per week een peeling of scrub te doen, aangepast op het huidtype.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »