Terug

Haarverzorging Shampoo Soap bar (46)

Filters

Een Haarverzorging soap bar is een van de nieuwste Haarverzorging voor een beter milieu. Ze zijn er in Shampoo soapbar en conditioner soapbar. Het is een stukje zeep om je haar mee te wassen. Omdat soapbars een 'vaste vorm' hebben, is er geen verpakkingsmateriaal benodigd – hierdoor zijn Soap Bars milieubewust en is er geen plastic nodig voor de verpakking. Als er al een verpakking gebruikt wordt dan is het een tinnen blikje om ze ook direct in te bewaren en die je later kan na kan vullen of in een kartonnen doosje. De meeste soapbars zijn niet alleen milieu bewust, maar ook vaak met alleen maar natuurlijke ingrediënten en zonder schadelijke toevoegingen.

Je hebt Shampoo soap bars die je gebruikt om je haar mee te wassen, maar ook conditioner bars om je haar mee te verzorgen..

Shampoo soap Bars zijn ook nog eens perfect om mee te reizen. Ze gaan niet lekken en kunnen zonder problemen mee in je handbagage (nooit meer je peperdure gezichtsreiniging verplicht in de prullenbak op het vliegveld leeg kieperen!) door de douane.
 

Zo bewaar je een haarverzorging soap Bar

Een shampoo soap Bar gaat het langste mee als je hem zorgvuldig bewaart. Zorg dat je na gebruik de  soap Bar even afspoelt en goed laat drogen. Dit gaat het snelste op een plek buiten de douche. Je kunt hier een zeephouder of zeepbakje voor gebruiken. Het nadeel is dat deze vaak net niet helemaal aansluiten op de vorm. Maar er zijn inmiddels ook speciale bakjes te koop waar je ze goed in kan bewaren.

Alle soapbars vind je hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »