Terug

Huidverbetering Handen & Voeten (28)

Filters

Huidverbetering Handen & Voeten

Nieuwe schoenen kan je kopen, maar een nieuwe huid helaas niet. Het is daarom erg belangrijk om je huid goed te verzorgen. Gebruik hiervoor de professionele huidverbetering producten van Viva Donna! Iedereen heeft wel een last van huidproblemen, en iedereen krijgt uiteindelijk last van huidveroudering. Wij zijn een gespecialiseerde webshop in huidverbetering. Je vindt bij ons alles wat je zoekt en helpen graag met het vinden van de juiste producten voor jou.

Hand en voetverzorging

Het verzorgen van de handen en de voeten met hand en voetverzorging is erg belangrijk. Zoals we hierboven al vertelde zijn de handen je visite kaartje. Je handen zijn de lichaamsdelen die je het eerste aanbied om kennis met een onbekend iemand te maken, of iemand te begroeten. Als de handen er dan onverzorgd uitzien is dat niet zo'n goed begin, des te meer als je handen netjes verzorgd zijn. Dit doe je met diverse handverzorgingsproducten die er zijn.

De voeten hebben veel te lijden. Je hebt maat 1 paar en je staat er altijd op, of het nou warm is of koud, met of zonder schoenen en sokken. Je moet ze dus goed verzorgen om ze eelt, zweet en kloven vrij te houden. Dit doe je met de heerlijke voetverzorgingsproducten die we in ons assortiment hebben.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »