Terug

Lichaamsverzorging Soapbar (37)

Filters

Lichaamsverzorging Soapbar

Lichaamsverzorging Soapbar

Een Lichaamsverzorging Soapbar is een van de nieuwste lichaamsverzorging voor een beter milieu. Het is een stukje zeep om je lichaam mee te wassen of je lichaam na het wassen lekker mee in te smeren. Omdat soapbars een 'vaste vorm' hebben, is er geen verpakkingsmateriaal benodigd – hierdoor zijn Lichaamsverzorging Soapbar milieubewust en is er geen plastic nodig voor de verpakking. Als er al een verpakking gebruikt wordt dan is het een tinnen blikje om ze ook direct in te bewaren en die je later kan na kan vullen of in een kartonnen doosje. De meeste soapbars zijn niet alleen milieu bewust, maar ook vaak met alleen maar natuurlijke ingrediënten en zonder schadelijke toevoegingen.

Lichaamsverzorging Soapbar zijn ook nog eens perfect om mee te reizen. Ze gaan niet lekken en kunnen zonder problemen mee in je handbagage (nooit meer je peperdure gezichtsreiniging verplicht in de prullenbak op het vliegveld leeg kieperen!) door de douane.
 

Zo bewaar je een Lichaamsverzorging Soapbar

Een Lichaamsverzorging Soapbar gaat het langste mee als je hem zorgvuldig bewaart. Zorg dat je na gebruik de soap Bar even afspoelt en goed laat drogen. Dit gaat het snelste op een plek buiten de douche. Je kunt hier een zeephouder of zeepbakje voor gebruiken. Het nadeel is dat deze vaak net niet helemaal aansluiten op de vorm. Maar er zijn inmiddels ook speciale bakjes te koop waar je ze goed in kan bewaren.

Alle soapbars vind je hier

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box