Terug

De beste huidverzorging tijdens de herfst.

Het is belangrijk om je huidverzorging ieder seizoen een beetje bij te stellen. Ieder seizoen vergt andere dingen van je huid dan het andere seizoen. 

De herfst staat altijd in het teken van Vocht en Peeling. In het zomer seizoen heeft de huid veel te lijden gehad onder de zon en de warmte. Daar gaan we in de herfst dus wat mee doen. Het is verstandig om de huid een goede peeling te geven. Door de zon is de huid meestal iets verdikt en niet meer zo mooi gelijk van kleur. We willen een mooie glans op de huid.
En dit gaan we doen met een peeling. Je kan een peeling laten doen bij de schoonheidsspecialiste, maar je kan ook zelf thuis een peeling of scrub doen. Dit doe je door 2x per week de huid met een scrub in te masseren tijdens het douchen. Breng het aan op de vochtige huid en masseer zachtjes de korreltjes over de huid. Als we dan na het douchen de huid afgedroogd hebben dan brengen we een vochtregulerend masker aan. Doordat de huid gescrubd is neemt het beter op. We verwennen de huid extra met een vochtregulerend masker. Maar dat kan het wel gebruiken na de zomer!

Uiteraard blijven we onze huid goed reinigen in dit seizoen! Reinigen blijft de belangrijkste factor van een mooie huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box