Terug

Lip make-up (30)

Filters

Lip make-up

Een lipstick of lipgloss maken je make-uplook compleet.  Daar weten we bij Viva Donna alles van. Wij hebben daarom ook mooie duurzame lip make-up merken in onze webshop.

 

Lip make-up

Een mooie lipstick of lipgloss maken je make-uplook compleet. Een mooie lip make-up kan echt een mooi, meer sprekend gezicht geven. Met een lipliner kun je je lippen extra accentueren en wat voller laten lijken. Ga jij vandaag voor een klassieke knalrode lipstick, een naturel lipgloss of kies je voor een hydraterende lipverzorging

Deze lip make-up producten verkopen wij:

 

De lipstick

De Lipsticks bestaat al eeuwen lang. Lipstick is één van de oudste cosmetische producten en heeft al veel trends en tijdperken doorstaan. Ook nu is lippenstift helemaal in, en kan je ze shoppen in veel verschillende kleuren en finishes. Voor een langhoudend effect kies je best voor een liquid lipstick of een matte lippenstift. Een subtiele look bekom je met een sheer lipstick. De look van mooie, gehydrateerde lippen kan je creëren met een crème lippenstift, en voor glans kies je natuurlijk een shiny lipstick uit.

 

De Lipgloss geeft glans en volume aan de lippen

Met de Lipgloss geef je glans en volume aan de lippen. De kleur intensiteit is vaak niet zo heel hoor, het zijn vaak transparante kleuren, maar het geeft wel een mooie water glans en dat geeft weer een mooie natuurlijke make-up. Let op als je een donkere lipgloss gebruikt, want deze kan gemakkelijker uitlopen in de lintjes van de lippen.

 

Een lippotlood geeft een mooie lipvorm

Een Lipliner  is onmisbaar bij een mooie lipstick. het kan heel mooi je lipcontour accentueren. Jet zorgt ervoor dat je lipstick en of lipgloss niet uitloopt en je kan met een lipliner je lipcontour licht iets aanpassen als je er niet helemaal tevreden mee bent.

 

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennis bank eens.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box