Terug

De beste huidverzorging tijdens de zomer.

Het is belangrijk om je huidverzorging ieder seizoen een beetje bij te stellen. Ieder seizoen vergt andere dingen van je huid dan het andere seizoen. 

De beste huidverzorging tijdens de zomer.jpg

De zomer staat in het teken van beschermen en vocht. Je moet je huid goed beschermen tegen de zonnestralen in de lucht. Want ook al is de zon heerlijk, hij zorgt voor snellere veroudering van de huid en kan pigment vlekken veroorzaken. Om nog maar niet te spreken over verbranding en de huidkanker die het kan veroorzaken.

Goed smeren dus. Dit doen je door al te beginnen met een dag verzorging met een SPF erin. Als je een dag buiten bent, bijvoorbeeld door te werken, fietsen of zonnen, is het belangrijk dat je iedere 2 uur de huid voorziet van een nieuwe laag zonnebrand met minimaal factor 30! Vergeet de huid ook niet te verzorgen met een Aftersun, want dit is een boost in het herstellen van de vochtbalans van de huid.

Verder is het belangrijk om de huid wat extra te verwennen met een vochtregulerend product. De huid verdampt onder invloed van de zon en warmte meer vocht. Als je dagelijks een vochtregulerend serum of verzorging gebruikt zorgt de huid er zelf voor dat het minder gemakkelijk vocht verdampt. Vocht inbrengen zoals bepaalde merken zeggen met hun vocht inbrengende producten, dat kan niet. Anders zou je vol lopen als je in bad zat. Je kan alleen de huid verzorgen zodat het minder vocht verliest.

Ook zien we dat we de rijkere verzorgingsproducten een beetje links laten liggen, de luchtigere producten zijn in deze tijd lekkerder.

Uiteraard blijven we onze huid goed reinigen in dit seizoen! Reinigen blijft de belangrijkste factor van een mooie huid.

Je vindt alle huidverzorging hier

Wat is het verschil tussen een dagcreme en een nachtcreme.jpg

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »