Terug

Hals & Decolleté (11)

Filters

Hals & Decolleté

Wij van Viva Donna weten als geen ander dat het erg belangrijk is om de huid goed te verzorgen om een zo mooi m ogelijke huid te hebben en te houden. Ons assortiment bestaat uit duurzame en gezonde verzorgingsproducten voor hem en haar. Via onze website bieden we een groot aantal Gezichtsverzorgingsproducten.

Hals & Decolleté verzorging

De huid van het decolleté en de hals hebben een andere structuur dan de gezichtshuid. het heeft daardoor ook andere Hals & Decolleté verzorging nodig. Aan de hals en decolleté zie je vaak de echte leeftijd van mensen ( vooral als ze in het gezicht gebruik hebben gemaakt van plastische chirurgie). Sommige mensen nemen hun dag en of nachtverzorging om de Hals & Decolleté te verzorgen, maar de specifiekere producten zijn er geschikter voor en hebben ook een betere werking op deze huid.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »