Terug

Wat is blenden?

Blenden is een term die je vaak tegenkomt in de visagie. Je kan oogschaduw blenden en dat betekent dat je de oogschaduw met kleine rond draaiende bewegingen in elkaar laat vloeien. Hierdoor komt loopt oogschaduw gelijkmatig in elkaar over op de oogleden. Je ziet bij een mooi opgemaakt oog dus geen 3 verschillende afzonderlijke kleuren, maar 3 verschillende in elkaar overlopende kleuren.

Wat is blenden.jpg

Voor het Blenden heb je een speciaal blend kwastje nodig om de kleuren mooi in elkaar te laten over lopen. Het is een harig penseel/kwastje. Werk altijd met kleine, zachte rotaties vanaf de wimper inplant richting de arcadeboog of van binnen naar buiten!

Bekijk al onze oogmake-up producten hier en de Blendkwasten vind je hier

 

Wist je trouwens dat je punten spaart met al je aankopen bij Club Viva Donna waardoor je spaart voor korting, als eerste op de hoogte gehouden wordt van nieuwigheden en promoties. Je kan hier gemakkelijk een account aanmaken en dan gaat het verder vanzelf!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »