Terug

Nagelriem verzorging (14)

De nagelriem is het belangrijkste deel van de nagel. Het beschermt de nagelwortel tegen invloeden van buiten af!! Goed verzorgen dus!! Wij helpen je er graag bij.

Filters

Nagelriem verzorging

De nagelriem is het belangrijkste deel van de nagel. Het beschermt de nagelwortel tegen invloeden van buiten af!! Goed verzorgen dus!! 

De nagelriemen zijn eigenlijk het belangrijkste van mooie nagels. Als de nagelriemen beschadigd zijn kan het zijn dat de nagelmatrix ( nagelwortel ) beschadigingen of infecties oploopt en dit kan leiden tot blijvende schade aan je nagelplaat (hobbels, bobbels). En dat willen we natuurlijk niet.

Oorzaak van Droge harde Nagelriemen

De huid rond de nagel is dun en kwetsbaar. Je handen komen dagelijks veel in aanraking met water, (schoonmaak) producten en weersinvloeden. Daardoor kan de dunne huid worden aangetast. Droge nagelriemen zijn het resultaat. Vooral harde,, uitstekende stukjes huid( ook wel dwangnagel genoemd) kunnen zeer pijnlijk zijn en infecties veroorzaken. Een goede verzorging van je nagelriemen is dus erg belangrijk.

Wat te doen tegen droge nagelriemen?

Droge vergroeide nagelriemen belemmeren de groei van de nagels. De Trind Cuticle remover maakt de nagelriemen zacht en maakt het mogelijk  overtollige nagelriemen te verwijderen. ( dit doen je met de bijgeleverde manicure sticks). 

Breng hierna dagelijks de Trind Cuticle Balsem aan op de nagelriemen. Dit product bevat stoffen die er voor zorgen dat de nagelriemen beter vocht vasthouden, ook bij externe invloeden. Hierdoor blijven de nagelriemen lekker zacht en soepel.

Als extra kan je de Trind cuticle soft pen  of de extra moisturizing cuticle cream. gebruiken. De cuticle pen is een goede verzorging voor de nagels in een handige pen vorm. Handig voor in je tas. De Extra Moisturizing cuticle cream is extra voedend en vochtregulerend voor de meest extreme droge nagelriemen.

Zo heb je in no time weer mooie zachte nagelriemen en zijn je klachten als sneeuw voor de zon verdwenen.

Lees ook de blog over droge nagelriemen

Relevante producten

TRIND: Trind nailbalsam, Trind nail balsem, Trind Repair Matt, Trind Repair Pearl pinkTrind Repair Anti-bite, Nail Balsem, Trind nagellak remover aceton vrij, Trind Kuur, Trind Perfect systemTrind hand repair, Trind cuticle remover, Trind soft cuticle pen, Trind cuticle balsem, Trind Extra moistuizing cuticle cream,  Trind magic BufferTrind Flexi Vijl, Trind Fungail Nail serum, Trind proffesionel glass vijl, Trind Keratine restore, Trind repair, Trind Nail Brightner, Trind Keratin Nail protector,

Soms is het lastig om nagellak mooi aan te brengen. Het liefste zou u het natuurlijk zo doen zoals de professionals. Dat valt niet altijd mee. Maar echt moeilijk is het niet, je moet gewoon de tips en trucs weten hoe zij het doen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een workshop striplac en nagelverzorging te volgen bij ons, wilt u hier informatie over dan kunt u altijd contact opnemen met ons via [email protected] en www.schoonheidssalonestebeaute.nl

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box