Terug

Nagelriem verzorging (27)

Filters

Nagelriem verzorging

Wij van Viva Donna weten dat je nagels verzorgen een pre is voor mooi verzorgde handen en nagels. Je handen zijn je visiteplaatje en als ze mooi verzorgd zijn zie je er direct meer verzorgd uit! In onze webshop vind je diverse nagelverzorging merken zoals Trind, Alessandro en OPI die mooie duurzame verzorgende en trendy nagelproducten hebben. 

Waarom is nagelverzorging zo belangrijk?

Nagelverzorging is belangrijk voor mooie verzorgde nagels. Niets is smeriger dan lelijke vieze nagels. En als je de nagels niet goed verzorgd en of  te weinig voeding geeft dan kan je allerlei klachten krijgen zoals droge nagels, ribbels in de nagels, afbrokkelende nagels slappe nagels enz.

Nagellakriemverzorging

De nagelriem is het belangrijkste deel van de nagel. Het beschermt de nagelwortel tegen invloeden van buiten af!! Goed verzorgen dus!! 

Verzorgde nagelriemen zijn eigenlijk het belangrijkste om mooie nagels te krijgen. Als de nagelriemen beschadigd zijn kan het zijn dat de nagelmatrix ( nagelwortel ) beschadigingen of infecties oploopt en dit kan leiden tot blijvende schade aan je nagelplaat (hobbels, bobbels). En dat willen we natuurlijk niet.

Beste nagellak

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »