Terug

Wat is colour blocking?

Wat is Colour Blocking?

Er zijn genoeg fashionista’s die helemaal gaan voor de grote colour blocking trend van dit moment. Zij zijn heerlijke kleurrijk types en voelen zich ook comfortabel in hun gekleurde outfits. En tja, wanneer je je lekker voelt in je outfit straal je dat ook uit. Ik ben qua kleding niet heel kleurrijk en kies ( heel saai en lekker veilig) meestal voor zwart, grijs of camouflagetinten. Kleur zie je bij mij terug op mijn nagels.
Gelukkig kun je ook door middel van accessoires een heel eind komen en… je kunt kleur natuurlijk goed doorvoeren in jouw make-up en nagels want ook op beauty gebied is colour blocking de trend. Wanneer je naar het modebeeld kijkt dan zien we vooral veel heldere kleurrijke vlakken bij elkaar, zoals een groen jasje met paarse top en rode broek met een geel jasje. Eerlijk is eerlijk: Daar zie ik mezelf niet zo heel snel in lopen, dus ik houd het bij colour blocking nagels.
 

Duo Colour blocking

 
Ga je voor een duo kleur op je nagels? Gebruik dan twee contrasterende kleuren nagellak. Lak jouw nagels eerst volledig met een van de kleuren. Laat dit heel goed drogen (liefst een uur) en plak vervolgens een stickertje (of bij gebrek aan een stickertje een stukje plakband) halverwege, diagonaal of welke vorm dan ook over je nagel heen. 

Lak vervolgens het nagelgedeelte waar zich geen sticker bevindt met kleur nummer twee. Laat ook dit laagje goed drogen en trek het stickertje pas van je nagel af op het moment dat de nagellak goed droog is. Omdat het nagel oppervlak niet helemaal gelijk is kun je tenslotte n nog een laagje top coat aanbrengen voor een perfect en egaal resultaat.


Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden van de doorvoer van deze trend op de nagels? Hot or not? Hebben jullie zelf al combinaties gemaakt of houd je het liever bij een contrasterende kleur ten opzichte van je kleding?  Ik ben enorm benieuwd naar jullie reacties!
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box