Terug

Blush kwasten (1)

Filters

Blush kwasten

Soms is het lastig om make-up mooi aan te brengen.  Daar weten we bij Viva Donna alles van. Het liefste zou u het natuurlijk zo doen zoals de professionals. Dat valt niet altijd mee. Maar echt moeilijk is het niet, je moet gewoon de tips en trucs weten hoe zij het doen. 

Blushkwast

Het hebben van goede Kwasten en penselen is een must bij een mooie make-up. Met een blushkwast ( of blusherkwast) kan je heel mooi een blush poeder gelijkmatig over de wangen verdelen. Een blush geeft een frisse teint aan de huid. Het is belangrijk dat je de eerste aanzet van de blush aanbrengt in de haargrens en niet op de wangen. Het te veel aan blush op de wangen kan je nooit meer weg krijgen en in de haargrens valt het niet op.

Vind je het lastig om een mooie blush bij jou huid te zoeken of weet je niet welke kleur het beste bij jou huid past? Wil je hier deskundig advies over? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via [email protected]

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »