Terug

Wat kan je zelf doen tegen grove poriën?

Helaas zijn grove poriën niet echt gemakkelijk te behandelen. Voor veel mensen lijst een mooie gladde huid niet weggelegd, maar door een goede verzorging kan je er echt wel een beetje aan doen! Het aller belangrijkste wat je kan doen tegen grove poriën is reinigen! Doordat er sneller vuil in een grove porie kan gaan zitten, heb je eerder kans op puistjes, mee-eters en andere huidklachten. Dus dagelijks 2x goed reinigen is het aller belangrijkste!

Wat je verder nog zelf kan doen tegen grove poriën

  • Reinig de huid 2x daags met een zachte facewash die goed werkt voor een onzuivere / vette huid. Heb je geen vette huid, maar meer last van huidveroudering, kies dan voor een zachte reinigingsmilk!
  • Na het reinigen gebruik je altijd een lotion die adstringerend werkt. Adstringerend betekent samentrekkend. Dus deze lotion zal er voor zorgen dat de poriën iets meer samen trekken.
  • Er zijn speciale product lijnen in de handel tegen grove poriën, vaak heet het: Pore minimize. Dus het minimaliseren van de poriën.
  • Scrub de huid 2x per week onder de douche. Kies voor een zachte scrub. Dit is een extra intensievere reiniging en dat kan een grove huid wel gebruiken.
  • Ook bestaan er primers die de poriën camoufleren. Ze vullen als het ware de porie op en daardoor zijn ze minder zichtbaar. Klop deze primer in de huid, wrijf niet want dan worden ze nog zichtbaarder!
  • Verder is het aan te raden om de huid bij een schoonheidsspecialiste een peeling te geven. Dit kan een zeer goede werking hebben op de grove poriën. Wacht daar niet te lang mee want verse poriën zijn beter te herstellen dan poriën die er al lang zitten!

Wat kan je doen tegen grove porien.jpg

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

 

Wil je meer lezen over dit onderwerp? klik dan op de linkjes hieronder!

Wat zijn grove poriën?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box