Terug

Decaar Oogverzorging (5)

Filters

Decaar Oogverzorging

Decaar Oogverzorging

Decaar oogverzorging voor de meest kwetsbare huid van je gezicht. De huid rondom de ogen is de huid waar je als eerste tekenen van huidveroudering gaat zien. Wij adviseren dus iedereen vanaf ongeveer 20-25 jaar, wanneer de huidveroudering begint, te gaan smeren met een speciale Decaar Oogverzorging.

Waarom gebruik je een speciale Decaar Oogverzorging?  De huid van je ogen is anders van structuur dan de huid van je gezicht. Deze huid is 7 keer dunner dan de rest van je gezichtshuid. Het neemt dus ook op een andere manier de huidverzorgingsproducten op. Daarom is het van belang om een speciale crème te gebruiken voor de huid rondom de ogen. Ga niet je dagcrème rondom je ogen smeren, want doordat deze producten anders zijn qua structuur, wordt het niet opgenomen door de oog huid en ontstaan er eerder vochtophopingen dan dat het de huid verbetert.

 

Welke Decaar Oogverzorging zijn er?

Decaar producten

 

Waar staat Decaar voor?

De Decaar Oogverzorging is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Decaar Oogverzorging is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

 

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box