Terug

ZAO navullingen (202)

Filters

ZAO navullingen

ZAO Navullingen goed voor het milieu en de portemonnee

Bijna alle producten van ZAO zijn navulbaar.  De ZAO Navullingen noemen ze ook wel de refill. De hulzen van ZAO make-up zijn gemaakt van bamboe zodat je de vullingen gemakkelijk kunt vervangen. Bij ieder product staat in de webshop afzonderlijk een filmpje hoe je ze het beste kunt vervangen.

Dit is niet alleen geweldig omdat het jou minder kost? Maar het is ook nog eens beter voor het milieu.

Bijzondere duurzame navullingen van ZAO

Naast dat je de ZAO make-up kunt navullen, kan je sinds kort ook de oude navullingen en make-up verpakkingen weer inleveren bij ZAO en ZAO- filialen zoals Viva Donna. Ze worden dan gerecycled! Hier lees je daar meer over.

 

Meer over ZAO

ZAO make-up is een make-up merk met 100% natuurlijke ingrediënten*!

ZAO make-up & Bamboe

Bij ZAO make-up zijn ze dol op bamboe! De eigen identiteit wordt al jaren weer gegeven in de sterke symboliek die al eeuwen lang in verband wordt gebracht met deze plant. Bamboe is bekend om zijn flexibiliteit en vermogen om te buigen zonde rooit te breken. Het heeft een holle binnenkant die de zoektocht symboliseert naar spiritualiteit en bescheidenheid, terwijl de wortelstokken vruchtbaarheid suggereren en de belofte van een gelukkige familie!

Bamboe is een heel duurzame grondstof omdat het de ultieme koolstofdioxide opslag is. De uitzonderlijke groei en de lage impact op het milieu maken het een van de meest milieuvriendelijke planten ter wereld. 

Geboeid door de symbolische en unieke eigenschappen, hebben ze bij ZAO make-up ook navulbare verpakkingen ontworpen van bamboe. Waardoor ze sterke en duurzame producten aanbieden.

Naast duurzaamheid is bamboe ongelooflijk rijk aan biologische silica. Silica kan je uit bamboe krijgen in de vorm van poeder, maceraat en hydrolaat. Dit ingrediënt is een essentieel voor de aanmaak van collageen dat nodig is voor een mooie soepele en veerkrachtige huid. Daarom is bamboe in alle ZAO make-up producten aanwezig!

ZAO make-up & Ecocert

ZAO make-up is sinds 2011 geheel 100% natuurlijk*, veganistisch en bio-gecertificeerd door Ecocert

* muv de nagellak. Die is wel 10-free, dus zonder 10 schadelijke ingrediënten die je wel in andere nagellak producten vindt!!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »