Terug

Lichaamsverzorging (151)

Als je de de huid van je lichaam goed verzorgt, ziet er er langer mooi zacht en stralender uit.

Filters

Lichaamsverzorging

Bij Viva Donna weten we dat een droge lichaamshuid erg vervelend kan zijn, daarom hebben wij de beste duurzame en verzorgende bodyverzorgingsproducten en lichaamsverzorgingsproducten voor jullie geselecteerd. 

 

Hoe verzorg jij je lichaamshuid?

Een goede hygiëne en het verzorgen van je lichaamshuid is van essentieel belang voor het behoudt van een mooie huid.  Je kan allerlei huid kwaaltjes hebben zoals een droge huid, eczeem, cellulitis, striae, zwangerschapsstriemen,enz  En deze klachten zijn erg vervelend. Het is daarom belangrijk om een goed verzorgingsritueel aan te houden bij het verzorgen van je lichaamshuid. Hoe lekker is het om te douchen met een heerlijk geurende douche mousse en je daarna in te smeren met een volle bodycreme.  Wij hebben dus even alle lichaamsverzorging voor jullie op een rijtje gezet.

 

Met welk lichaamsverzorging verzorg jij je graag?

Je kan diverse huid klachten hebben, maar de meest voorkomende is toch wel de droge huid. Als je huid erg droog is, dan is het verstandig om eerst de dode huidcellen weg te halen met een bodyscrub en het daarna met een verzorgend product in te smeren. Het verzorgende product wordt nu namelijk veel beter opgenomen. Je hebt een heleboel verschillende soorten en merken in onze lichaamsverzorgingsproducten

 

De lichaamsverzorgingsproducten is ons assortiment

 

Bodyscrub

Als je een droge huid hebt is het goed om eerst de huid te ontdoen van de dode huidcellen. Dit doe je met een Bodyscrub. Dit is een gel of crème met korrels erin. Het liefste zijn dat natuurlijk natuurlijke korreltjes, want Viva Donna is vooral duurzaam bezig! Een bodyscrub is wat anders dan een gezichtsscrub, deze mag je dus ook nooit op de huid van het gezicht aanbrengen! Daar het is veel te grof voor. 

Neem een hoeveelheid ter grootte van een 2 euro munt, verdeel de Bodyscrub over de handen en breng het gelijkmatig aan op een al vochtige lichaamshuid. Roteer zacht tot dat je ieder plekje van de huid hebt gehad. Afspoelen met  veel lauw warm water. Het is verstandig om nu een bodycrème of bodylotion aan te brengen. Het trekt nu veel beter in als de dode huidcellen eraf zijn!

 

Bodylotion

Bodylotion, of in de volksmond ook wel bodymilk genoemd, gebruik je na het douchen om de huid te voeden en te verzorgen. Zeker als de huid droog of trekkerig aanvoelt dan is het heerlijk om na het douchen de huid in te smeren met een voedend product. Bij een normaal gecombineerde huid neem je dan een Bodylotion

Je hebt bodylotion in vele soorten en maten, met of zonder parfum, 100% natuurlijke ingrediënten, enz. Kies de bodylotion die voor jou huid geschikt is en waar jij blij van wordt.

Neem na het douchen een hoeveelheid ter grootte van een 2 euro munt stuk in je hand. Verdeel het over je 2 handen en breng het gelijkmatig aan op de huid. Neem nooit te veel, want dan kan de huid plakkerig blijven. Je kan natuurlijk altijd bij pakken.

 

Bodycreme

Een Bodycrème, soms ook bodybutter genoemd, gebruik je na het douchen om de huid te voeden, te verzachten en te verzorgen. Zeker als de huid extreem droog of trekkerig aanvoelt dan is het heerlijk om na het douchen de huid in te smeren met een voedend product. Bij een droge tot zeer huid neem je een Bodycrème ipv een bodylotion of bodymilk. De bodycreme heeft meer voedende bestanddelen en is vele rijker.   

Je hebt bodycreme in vele soorten en maten, met of zonder parfum, 100% natuurlijke ingrediënten, enz. Kies de bodylotion die voor jou huid geschikt is en waar jij blij van wordt.

Neem na het douchen een hoeveelheid ter grootte van een 2 euro munt stuk in je hand. Verdeel het over je 2 handen en breng het gelijkmatig aan op de huid. Neem nooit te veel, want dan kan de huid plakkerig blijven. Je kan natuurlijk altijd bij pakken.

 

Bodyolie

Body olie, ook wel bodyoil genoemd, gebruik je na het douchen om de huid te voeden en te verzorgen. Zeker als de huid droog of trekkerig aanvoelt dan is het heerlijk om na het douchen de huid in te smeren met een olie. Meestal is dat een droge olie, die snel intrekt en geen vette waas achterlaat. Een Body olie kan je voor ieder huidtype gebruiken.. het is net wat je prettiger vindt. 

Je hebt bodyolie in vele soorten en maten, met of zonder parfum, 100% natuurlijke ingrediënten, enz. Kies de body olie die voor jou huid geschikt is en waar jij blij van wordt.

Neem na het douchen een hoeveelheid ter grootte van een 1 euro munt stuk in je hand. Verdeel het over je 2 handen en breng het gelijkmatig aan op de huid. Neem nooit te veel want dan gaat het druppelen, en als je te veel neemt dan kan de huid plakkerig blijven. Je kan natuurlijk altijd bij pakken.

 

Massage olie

Massage olie is anders dan een body olie. Een bodyolie trekt in de huid en een massage olie blijft meer op de huid liggen zodat je er langere tijd mee kan masseren.

Je hebt massage olie in vele soorten en maten, met of zonder parfum, met en zonder stofjes die goed zijn voor de spieren, met of zonder 100% natuurlijke ingrediënten, enz. Kies de massage olie die voor jou huid geschikt is en waar jij blij van wordt.

Neem  een hoeveelheid ter grootte van een 1 euro munt stuk in je hand. Verdeel het over je 2 handen en breng het gelijkmatig aan op de huid. Neem nooit te veel want dan gaat het druppelen, pak liever meerdere keren! En het is nog heerlijker om de massage olie eerst te verwarmen!

 

Deodorant

Ieder mens zweet, de een wat meer dan de ander en bij de een ruikt het meer dan bij de ander. Bij goede hygiene hoeft zweet niet te stinken, maar door bacterien en hormonale invloeden of intense lichaamsactiviteiten kan het wel eens voorkomen dat zweet stinkt. Daarvoor gebruik je buiten het wassen om een Deodorant. Een Deodorant kan helpen beschermen tegen zweet en tegen nare geurtjes. (Dit noemen ze antiperspirant en antitransparant). 

Tegenwoordig worden er steeds vaker deodorants gemaakt waar geen aluminium in zit, net iedereen wil deze stof in zijn of haar deodorant aangezien er onderzoeken zijn geweest die hebben aangetoond dat een overdosis in deodorant niet altijd even onschadelijk is. Merken zoals Loveli ( zonder aluminium en tegen hormoon invloeden) en zZacht ( Zonder aluminium en anti bacterieel) zijn hier voorbeelden van.

 

Ontharing

Vroeger lieten zowel dames als heren hun lichaamshaar gewoon staan, dit had een functie. Het beschermen van je edele delen en het bewaren van je feromonen geuren( je lichaamsgeuren). Tegenwoordig halen de meeste dames en ook een aantal heren hun lichaamshaar weg met Ontharingsproducten. Ontharing kan je met verschillende manieren doen of met een combinatie van verschillende manieren. Je hebt ampullen die werkzame stoffen bevatten die de haargroei remmen. Je hebt  crèmes die er voor zorgt dat de haren van de huid al gehaald kunnen worden ( niet heel milieu vriendelijk. Je kan de huid met hars ontharen ( dit blijft langer weg). En je kan uiteraard de huid ontharen met scheermesjes en scheerschuim, je noemt dit scheren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »