Terug

Decaar gezichtsmasker (13)

Filters

Decaar gezichtsmasker

Decaar gezichtsmasker is echt een verwennerij

Een Decaar gezichtsmasker is net dat beetje extra verwennerij dat je de huid kunt geven. Er zitten voedende, hydraterend, anti-age ingrediënten in die de huid net een beetje extra boost kunnen geven. Het is net de slagroom op de taart!

Nadat je een scrub hebt gebruikt worden de verzorgingsproducten die je daarna gebuikt beter opgenomen. Het is daarom aan te raden om een gezichtsscrub te gebruiken voordat je een Decaar gezichtsmasker aanbreng top je gezicht. Zo heb je nog meer profijt van je masker!

Je brengt de Decaar gezichtsmasker gemakkelijk aan met de masker kwast van Decaar

 

Welke gezichtsmaskers heeft Decaar?

 

Waar staat Decaar voor?

De Decaar gezichtsmasker is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Decaar gezichtsmasker is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

 

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »