Terug

Baby Zonnebrand (1)

Filters

Baby Zonnebrand

De huid van baby en kinderen is nog zo kwetsbaar, dat ze extra zorg nodig hebben. Daar weten wij bij Viva Donna alles van. Wij hebben een aantal merken in ons webshop assortiment die speciaal voor die gevoelige kinderhuidjes geschikt zijn.

Hoe verzorg ik mijn baby en kind goed?

De huid van baby's en kinderen is veel kwetsbaarder dan de volwassenen huid. Het heeft daarom een betere en specifiekere verzorging nodig dan de volwassenen huid.

Ze dragen vaak nog een luier, wat een aanslag is op de billen en dan komt de billencrème en de zachte billendoekjes om de hoek kijken. Ze mogen nog niet te veel in de zon en als ze al in de zon gaan dan moeten ze echt een speciale zonnebrand en aftersun gebruiken. En als ze een droge huid hebben dan kunnen we ze niet met een normale huidverzorging insmeren daar moet je een speciale voor gebruiken voor kinderen.

Ook is het slim om eens na te denken over eventueel biologische of natuurlijke producten te gebruiken voor baby's en kinderen, want als die geurstoffen, geur en kleur stoffen zijn nou n iet bepaald goed voor de huid.

Baby zonnebrand

Baby's en kinderen hebben een zeer gevoelige huid en kunnen nog niet zo goed tegen parfumstoffen. Ook is het belangrijk dat de zonnebrand een hoge beschermingsfactor heeft, het liefste minimaal spf 30-spf 50. En u moet de zonnebrand crème iedere 2 uur weer opnieuw insmeren. De huid van baby en kinderen is nog zo kwetsbaar, dat ze extra zorg nodig hebben. Smeer uw kinderen altijd in als ze de zon in gaan. Smeer ze om de 2 uur nogmaals in en blijf tussen 11u en 15u uit de zon.

Ook moet uw kindje goed behandeld worden met aftersun verzorging. De zon zorgt voor meer vochtverdamping en omdat de huid kwetsbaarder is, is dit echt nodig.

Maar het liefste uit de zon in de schaduw houden!

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box