Terug

Divaderme wenkbrauw gel (1)

Filters

Divaderme wenkbrauw gel

Divaderme wenkbrauw gel

Divaderme wenkbrauw gel is een 2-IN-1 GEL VOOR WIMPERS EN WENKBRAUWEN Super handig, de nieuwe FXII De-fner Gel van Divaderme. Met deze slimme 2-in-1 gel modelleer je wenkbrauwen en wimpers en geef je ze extra kleur en glans. Heel subtiel, want de transparante gel zorgt voor een natuurlijke look. Vitamines en kruidenextracten bieden meteen ook een voedende verzorging.

Meer info over Divaderme!

De Brow Extender wenkbrauwpoeder is een van de producten van DivadermeDivaderme producten zijn een wereldberoemde en luxe cosmetica-lijn vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten. Opgericht en geformuleerd door een team van visionairs, uitvinders, natuurlijke chemici en professionele kunstenaars, heeft Divaderme unieke en prestigieuze formuleringen weten te creëren met behulp van de wetenschap en de geheimen uit de natuur.

De Divaderme wenkbrauwpoeder zijn de meest verkochten Divaderme producten en dat zijn fantastische poeders die de wenkbrauwen heel natuurlijk aanzetten en voller maken!! Gemakkelijk aan te brengen en blijft de hele dag goed zitten ( alleen net met zwemmen en wrijven). De Divaderme producten zijn echt een musthave in jou make-up toilettasje!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box