Terug

Decaar gezichtsscrub (4)

Filters

Decaar gezichtsscrub

Decaar gezichtsscrub / gezichtpeeling

Het is aan te raden om wekelijks 2-3x je huid te scrubben. Met een Decaar gezichtsscrub verwijder je de dode huidcellen van de huid. Het doel van Decaar gezichtsscrub is het verwijderen van (een deel van) de bovenste dode huidlaag. Hierdoor geef je de huid een boost en je stimuleert de doorbloeding om de celdeling te stimuleren. Het geeft de huid een boost, laat de huid weer stralen, versnelt de celdeling en geeft de huid een mooie Glow.

Nadat je een Decaar gezichtsscrub hebt gebruikt worden de verzorgingsproducten die je daarna gebuikt beter opgenomen. Het is daarom aan te raden om een masker te gebruiken na de scrub behandeling. Zo heb je nog meer profijt van je masker!

Een Decaar gezichtsscrub voor het gezicht is meestal een gel of crème met korreltjes erin die een licht schurende werking hebben. Gebruik nooit een lichaamsscrub op je gezichtshuid! Die zijn veel te grof en daarmee kan je de huid beschadigen.

Welke scrubs heeft Decaar?

 

Hier vindt je alle producten van Decaar

 

Waar staat Decaar voor?

De Decaar gezichtsscrub is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Decaar gezichtsscrub is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

 

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box