Terug

Face soap bar (15)

Filters

Een face soap bar is een van de nieuwste gezichtsreinigingsproducten voor een beter milieu. Het is een stukje zeep om je gezicht mee te wassen en je make-up te verwijderen. Omdat soapbars een 'vaste vorm' hebben, is er geen verpakkingsmateriaal benodigd – hierdoor zijn face cleansing Bars milieubewust en is er geen plastic nodig voor de verpakking. Als er al een verpakking gebruikt wordt dan is het een tinnen blikje om ze ook direct in te bewaren en die je later kan na kan vullen of in een kartonnen doosje. De meeste soapbars zijn niet alleen milieu bewust, maar ook vaak met alleen maar natuurlijke ingrediënten en zonder schadelijke toevoegingen.

Je hebt Face soap bars die je  gebruikt om je ogen te reinigen, om je gezicht te reinigen en om je huid te scrubben.

Face soap Bars zijn ook nog eens perfect om mee te reizen. Ze gaan niet lekken en kunnen zonder problemen mee in je handbagage (nooit meer je peperdure gezichtsreiniging verplicht in de prullenbak op het vliegveld leeg kieperen!) door de douane.
 

Zo bewaar je een Face soap Bar

Een face soap Bar gaat het langste mee als je hem zorgvuldig bewaart. Zorg dat je na gebruik de face soap Bar even afspoelt en goed laat drogen. Dit gaat het snelste op een plek buiten de douche. Je kunt hier een zeephouder of zeepbakje voor gebruiken. Het nadeel is dat deze vaak net niet helemaal aansluiten op de vorm. Maar er zijn inmiddels ook speciale bakjes te koop waar je ze goed in kan bewaren.

Alle soapbars vind je hier

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »