Terug

Handscrub (1)

Filters

Handscrub

De handen zijn je visite plaatje en je voeten hebben heel wat te verduren,  we weten als geen ander bij Viva Donna dat je ze goed moet verzorgen hierdoor. We hebben daarom de beste merken in hand en voetverzorging voor jullie uitgekozen. Onze merken zijn super verzorgend en uiterst duurzaam.

HandScrub

Een handscrub zorgt voor super zachte handen. Gebruik het 2x per week en je handen zijn verzekerd van mooie verzorgde handen. Gebruik je daarna ook nog een hand crème dan wordt deze extra goed opgenomen en werkt het dus dubbel!

De handen zijn het visite plaatje voor de vrouwen zorg dus dat ze mooi verzorgd zijn. Daarbij kunnen mooi verzorgde nagels natuurlijk niet achterblijven. De handscrub zorgt voor mega zachte en verzorgde handen.

Hoe gebruik je een handscrub?

Schud de flacon eerst goed. Neem een hoeveelheid handscrub ter grootte van een euro muntje op de binnenkant van de hand en doe je handen bewegen alsof je je handen wast met zeep. Hierna was je je handen af met veel lauw warm water. Als je ze hebt afgedroogd dan voelen je handen super zacht aan!! Je kan hierna een handcrème aanbrengen maar dat is geheel niet altijd nodig.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box