Terug

Hoe werkt een Algae Peeling ofwel Biopeeling?

Een Algae Peeling/ Bio peeling werkt anders dan een peeling met zuren.

De combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon is zeer effectief bij het behandelen van veel uiteenlopende huidproblemen. Acne, een onzuivere en vette huid, rimpels, verslapte huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, rosacea en couperose, littekens en grove poriën worden effectief behandeld met deze speciale Algae Peeling.

Algae Peeling / Bio Peeling

Een Algae Peeling ( of wel bio Peeling) is een bijzondere peeling in zijn soort. Heel anders dan een peeling met zuren ( peeling met zuren). We vertelden jullie daar al dat de peeling met zuren van buiten af de huid in eerste instantie dunner gaat maken, waardoor de huid daarna een versnelling krijgt van de celdeling en daardoor een mooiere stevigere huid krijgt.

Een Algae peeling werkt anders. De vezels van die in de peeling zitten, kruipen als het ware door de porien heen naar de onderste huidlaag van de opperhuid, vaar de celdeling begint ( lees blog over de huid). Van hieruit gaan deze vezels de huid stimuleren om te versnellen en worden er dus op natuurlijk manier meer nieuwe huidlagen gevormd, waardoor de huid er mooier uit gaat zien. Het voordeel van deze peeling is dat het geschikt is voor ieder huidtype, zelfs voor mensen met de meest gevoelige huid, couperose en rosacea.

Hoe werkt Algae Peeling Biopeeling

Resultaat van de Algae peeling

  • Het verminderen van ontstekingen.
  • Het normaliseren van de talgklieren.
  • Diepe reiniging van de poriën, zodat huidige ontstekingen worden behandeld en nieuwe ontstekingen worden voorkomen.
  • Regeneratie (het vernieuwen van de huid).
  • Mooie gladde zachte huid
  • Geen vellen of dagen lang een rode huid.


Wel is het belangrijk om de adviezen van de Algae Peeling specialiste te volgen. Het is namelijk slim om een kuur te doen, hiermee heb je beter resultaat. En thuis producten is een must. De Oxygengel, een dagcrème met een spf erin en goede reinigingsproducten.

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »