Terug

Nagelverzorging (79)

Filters

Nagelverzorging

Wij van Viva Donna weten dat je nagels verzorgen een pre is voor mooi verzorgde handen en nagels. Je handen zijn je visiteplaatje en als ze mooi verzorgd zijn zie je er direct meer verzorgd uit! In onze webshop vind je diverse nagelverzorging merken zoals Trind, Alessandro en OPI die mooie duurzame verzorgende en trendy nagelproducten hebben. 

 

Nagelverzorging tips

Nagelverzorging is belangrijk voor mooie verzorgde nagels. Niets is smeriger dan lelijke vieze nagels. En als je de nagels niet goed verzorgd en of  te weinig voeding geeft dan kan je allerlei klachten krijgen zoals droge nagels, ribbels in de nagels, droge nagelriemen, afbrokkelende nagels slappe nagels enz.
Daarom geven we hieronder wat nagelverzorging tips. 

 

Wat voor nagelverzorgingsproducten heb je allemaal?

Om de nagels goed te verzorgen heb je diverse stappen die je moet nemen om een mooie nagel te krijgen. De producten die je daarvoor nodig hebt zijn de volgende nagelverzorgingsproducten

 

Nagels sneller laten groeien 

Veel mensen vragen zich af hoe je nou je nagels sneller kunt laten groeien. Een goed begin is om je nagels te hydrateren en een verzorgingskuur te doen. Nagels drogen ook uit door water, dus gebruik bij je huishoudelijke taken handschoenen om je handen en nagels te beschermen. 
En eet gezond, zoals vezels, proteïnen, goede vetten én veel groenten! 

 

Mooie nagels

Je krijgt mooie nagels als je de volgende nagelverzorgingsproducten trouw iedere dag of week gebruikt.
Wij hebben de producten van Trind Nagelverzorging in het assortiment. Trind zorgt voor sterkere en mooiere nagels zonder de natuurlijke opbouw te verstoren. 
Trind Nail Balsem is er om de nagels te hydrateren en te voeden. Gebruik het in combinatie met Trind Nail Repair als basecoat om je nagelconditie te onderhouden en te beschermen. 

We hebben ook een nagelverzorgingsset van Trind waarin deze 2 producten zitten, maar ook Culticle remover en Culticle balsem voor de nagelriemverzorging. Daarbij zitten ook 2 manicure sticks. 

De Trind Nail magic file is er om nagels te egaliseren en gelijktijdig de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren. 

 

Nagellak remover

De nagels moet je altijd eerst ontvetten met een Nagellak remover voor je de nagels gaat verzorgen of gaat lakken. Als je de nagels alleen gaat verzorgen kan je het beste een nagellak remover gebruiken zonder aceton of ander uitdrogend ingrediënt.  Anders is de verzorging eigenlijk al te niet gedaan door zo'n heftig product. Als je de nagellak eraf moet halen dan heb je wel een goede nagellak remover nodig, maar kies ten aller tijden een nagellak remover zonder aceton. Dit droogt veel te veel uit! Ook als je geen nagellak op hebt en je wilt de nagels gaan lakken dan is het belangrijk je nagels te ontvetten met een nagellak remover. Dan hecht de nagellak veel beter!

 

Nagelriemverzorging

Bij mooie nagels hoort ook mooie nagelriemen, ook wel cuticle genoemd. De nagelriem is de bescherming en afsluiting van de nagelwortel. ( Zie de opbouw van de nagel)  Het is dus belangrijk om de nagelriemen lekker zacht en soepel te houden. Dit doe je met een Nagelriem verzorging bijvoorbeeld een nagelriem olie, nagelriem creme, cuticle creme, enz

Gebruik dagelijks een nagelriemverzorging voor je naar bed gaat. Breng een klein beetje aan op iedere nagelriem en masseer het goed in. Je zal zien dat de nagels er nog mooier uit gaan zien en sneller gaan groeien en steviger worden! Voorkom droge nagelriemen en ga aan de slag.

 

Nagels versterken

Als je van nature zachte of slappe nagels hebt, of je nagels breken of splijten gemakkelijk. Dan is het aan te raden om een Nagelverharder te gebruiken. Je hebt nagelverharders die je alleen als kunnen mag doen en je hebt nagelverharders die je dagelijks kunt gebruiken. Dit heeft met de werkzame stoffen te maken die in het product zitten. Formaldehyde wordt hier vaak voor gebruikt en dit is een stofje die je niet lang achter elkaar mag gebruiken. Hoe je zo'n nagelverharder kuur doet dat lees je hieronder.

 

Nagelknippers, nagelscharen en nagelvijlen

Je kan de nagels het beste bijhouden qua groei met Nagelknippers & scharen of met Nagelvijlen. De teennagels kan je het beste met nagelknippers & scharen kort houden. De nagels van de handen kan je het beste bijhouden met nagelvijlen. Door nagelknippers & scharen te gebruiken zet je eigenlijk vrij veel druk op de nagelplaat waardoor je andere nagelproblemen zoals bijvoorbeeld ribbels in de nagels, kunt krijgen. Door ze wekelijks te vijlen met een goede nagelvijl dan blijven ze lang mooi en stevig zonder dat ze gaan slijten.

 

Welke nagelvijl is het beste?

Er zit veel verschil tussen de verschillende Nagelvijlen. Je hebt nagelvijlen van diamant, ijzer, glas en karton. Maar welke Nagelvijlen zijn nou wel  en welke zijn nog niet geschikt voor de nagels?

De Glas nagelvijl en de kartonnen nagelvijl zijn prima voor de nagels, maar de andere vijlen kan je beter achterwege laten

 

Nagelproblemen

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »