Terug

Striplac (309)

Filters

Striplac

Nagelstyling, nagels lakken, nagels versieren, het is allemaal super hot. Nagellak valt allemaal onder make-up. Daar weten wij van Viva Donna alles van. Wij hebben de hipste nagellak en trendkleuren in onze webshop, maar ook duurzame natuurlijke nagellak producten. 

 

Wat is Striplac?

Striplac is de meest innovatieve nagellak van dit moment. En zij waren de eerste nagellak die eruit ziet als gellak. Ze hebben de voordelen van gellak zoals een mooie glans en het blijft langer mooi dan normale nagellak,  maar het heeft niet de nadelen heeft die gellak heeft. Zoals het afweken ( afsoaken ) van de nagellak met aceton. Dit droogt namelijk de nagelplaat erg uit. Striplac haal je eraf als een vliesje. 

Striplac hard je uit met een led lamp en blijft daarna ongeveer 10-12 dagen super mooi zitten. Het bijzondere daarbij is dat Striplac zich door zijn romige consistentie eenvoudig laat aanbrengen. Dat is dus het perfecte lakken, ook voor beginners.

 

Striplac 2.0

Striplac producten zijn super hip nu, Striplac is een nagellak die je als vliesje van de nagel kan verwijderen. Striplac geeft een super mooie glans en blijft lang zitten. Striplac is verkrijgbaar in ontzettend veel mooie modieuze kleuren.
En er is nu een verbeterde versie van de huidige Striplac; Alessandro striplac peel or soak

Deze Striplac 2.0 heeft als verbetering dat je geen base coat meer nodig hebt. Bij de meeste kleuren is 1 laag kleur voldoende en daarna een top coat. De ledlamp droogt nu in 1 minuut ipv 3 minuten en je kunt de Striplac Peel or Soak zowel afstrippen als afweken.

De handen zijn het visitekaartje voor de vrouwen, zorg dus dat ze mooi verzorgd zijn. Daarbij kunnen mooi gelakte nagels natuurlijk niet achterblijven. Striplac is innovatieve manier van nagels lakken.

Wij zijn een officieel Striplac point in Nederland en zijn officieel gecertificeerd voor de verkoop van Striplac producten en hebben het grootste assortiment Striplac producten van Nederland

Wil jij weten hoe je Striplac producten het mooiste aanbrengt, welke kleuren striplac het beste bij jou past? We organiseren workshops in het aanbrengen van Striplac producten, hierin krijg je tips en trucs hoe je de striplac zo mooi en snel mogelijk aan kunt brengen.

 

Alessandro Striplac kopen

Welke producten verkopen wij? U vindt bij ons het grootste assortiment Striplac producten van Nederland.

 

Striplac aanbrengen

Hoe werkt Striplac? We gaan je vertellen hoe je het mooiste de Striplac opbrengt.  Je hebt de volgende producten nodig:

 • Striplac kleur
 • Polijstvijl
 • Striplac Top coat
 • ledlamp
 • Striplac reinigingspads

Zo ga je te werk met de Alessandro Striplac:

 • Polijst alle nagels zorgvuldig met de 2-step polijstvijl.
 • Open het Striplac flesje. Er zit een kwastje aan. Er mag geen grote druppen aan dit kwastje hangen dus draai het kwastje in de opening van het flesje. ( Smeer het niet aan de rand af want dan krijg je na verloop van tijd het flesje niet meer open en wordt het een knoeiboel. Zet het kwastje op de nagelplaat ongeveer 3 mm van de nagelriem af.
  Schuif het kwastje 2 mm op naar de nagelriem toe en trek hem daarna in tegengestelde richting naar de nagelpunt. Doe dit 3 keer zodat de hele nagel mooi gelakt is. Hard de lak nu op de hoogste stand uit. Doe dit bij iedere nagel.
 • Breng de Striplac top coat aan op iedere nagel en hard de lak weer uit onder de Alessandro Striplac lamp op de hoogste stand.
 • Er zit nu nog een plakkerig laagje op de nagelplaat, die kan je verwijderen met de Striplac reinigingspads.
 • En klaar zijn je mooie nagels.

Download hier het Striplac stappenplan

 

Striplac gebruiksaanwijzing

Alessandro Striplac Starter kit

Wil je gaan beginnen met zelf Striplac aanbrengen, dan raden we een Alessandro Striplac Starker Kit aan. Hier zit al een striplac lamp bij, 1 nagelkleurtje, striplac reinigingspads, een polijstvijl, striplac peel or soak top coat, striplac peel or coat peel off activator en Strip peel or soak soak off liquid, stiplac bokkepootje, soak off remover wraps.
Dus alles wat je nodig hebt voor het aanbrengen en verwijderen van je nagellak. 

Alessandro Striplac kleuren 

Wij hebben voor u alle Striplac kleuren in ons assortiment. Er zijn net 20 kleuren bijgekomen, dus het zijn er alweer 60. Ook brengt Alessandro ieder seizoen een trendy limited edition look uit met kleuren die op dat moment helemaal hip zijn. En deze kopen wij ook altijd in en zijn leverbaar zo lang de voorraad strekt. 

We hebben dus voor ieder een passende kleur bij iedere look en elke stemming. 
Favoriet bij velen is de Alessandro Striplac juans kiss
En wat dacht je van Striplac pink diva? Of van Striplac heavens nude? Beide momenteel in de Striplac Sale. 

Alessandro Striplac sale

Regelmatig hebben we leuke acties voor Striplac. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte. Vaak gebruiken we een kortingscode voor de Striplac sale acties. 

Wil je meer make-up tips, bekijk dan onze make-up kennisbank eens.

Het merk Alessandro

Wist je trouwens dat je punten spaart met al je aankopen bij Club Viva Donna waardoor je spaart voor korting, als eerste op de hoogte gehouden wordt van nieuwigheden en promoties. Je kan hier gemakkelijk een account aanmaken en dan gaat het verder vanzelf!

Veel Striplac plezier!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box