Terug

Wenkbrauwpenseel (2)

Een wenkbrauw penseel gebruik je om poeder aan te brengen tussen de wenkbrauw haren en de wenkbrauwen hierdoor voller te maken en aan te zetten. Een wenkbrauw borsteltje gebruik je om de wenkbrauwen mooi een kant op te kammen.

Filters

Wenkbrauwpenseel

Een wenkbrauw penseel is een kort kwastje dat schuin afloopt. Het heeft vaak wat hardere haartjes dan andere kwasten. Je kan het gebruiken om poeder aan te brengen tussen de wenkbrauw haren en de wenkbrauwen hierdoor voller te maken en aan te zetten.

Een wenkbrauw kammetje gebruik je om de wenkbrauwen mooi in model te brengen of in model te kammen.

 

Wil je hier deskundig advies over? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via www.schoonheidssalonestebeaute.nl of [email protected]

 

Soms is het lastig om make-up mooi aan te brengen. Het liefste zou u het natuurlijk zo doen zoals de professionals. Dat valt niet altijd mee. Maar echt moeilijk is het niet, je moet gewoon de tips en trucs weten hoe zij het doen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een workshop make-up te volgen bij ons, wilt u hier informatie over dan kunt u altijd contact opnemen met ons via [email protected] 

Wij geven in de workshop tips en trucs om make-up gemakkelijker en mooier aan te brengen, tips bij diverse huidtypes en huidproblemen, trucs voor een mooie smokey eye, enz.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box