Terug

Decaar Serum (12)

Filters

Decaar Serum

Decaar Serum assortiment

Hoe werkt een serum?

Een Decaar Serum is een super goede aanvulling voor je huidverzorging! Het kan je huid echt een boost geven. Het is een huidverzorgingsproduct die direct je na je reiniging aanbrengt op je huid. 

Overdag heeft je huid andere behoeftes dan ’s nachts. Overdag moet de dagcrème de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf en 's nachts helpt de nachtcrème de huid herstellen. Hierdoor vatten crèmes andere ingrediënten om bijvoorbeeld ook nog te kunnen inspelen op andere huid problemen.

Een Decaar Serum onder je dag- of nachtcrème geeft haar een extra boost en speelt in op een specifieke behoefte van je huid. Een serum is ideaal om dieper in de huid te treden en heeft een hoge concentratie met actieve bestanddelen.

 

Als je eenmaal aan een Decaar Serum gewent bent dan wil je niet meer zonder. Een serum wordt zoals al eerder bespreken, dieper door de huid opgenomen en neem de dag of nachtverzorging daardoor iets dieper mee de huid in. Hierdoor voelt de huid minder vettig aan nadat je de verzorgingsproducten hebt aangebracht. En je hebt veel meer resultaat. Wat wil je nog meer!

Welke Decaar Serum heb je?

De Decaar serums zijn heel geconcentreerd zodat jet je huid een mooie boost geeft, ieder op zijn eigen werkgebied.

Merk Decaar

 

Decaar Serum

Waar staat Decaar voor?

Het Decaar Serum is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Decaar Serum is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

 

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box