Terug

Droge Huid (75)

Een droge huid kan soms rood zijn evt met of zonder schilfers en jeuk. Wij helpen je graag om de beste producten voor je uit te zoeken doe het beste aansluiten bij jou huidtype.

Filters

Droge Huid
Naar mate je ouder wordt zal je merken dat de huid wat droger wordt. Maar een huid kan ook extreem droog zijn. Een droge huid kan soms rood zien, bijvoorbeeld door irritatie. Ook kan er een schilfering aanwezig zijn. De droge huid toont meestal barstjes/kloven en geeft vaak jeuk.
 

De meest voorkomende symptomen bij een droge huid

  • Een strak, trekkerig gevoel van de huid, maar anders dan bij een vochtarme huid.
  • kan met Jeuk gepaard gaan..
  • Een matte of grauwe kleur.
  • kan met Witte schilfertjes gepaard gaan.
  • Porien zijn bijna onzichtbaar.
  • Rimpeltjes.
  • Bij een zeer droge huid kunnen ook kloofjes of rode vlekken ontstaan.

Bescherm deze huid goed als het kou is buiten, de kou en andere weersinvloeden zijn erg schadelijk voor de droge huid. Gebruik ook dagelijks een goede comfort dagcrème en nachtcrème en het is verstandig om een serum onder de verzorging aan te brengen.

Ga bij irritatie wel na of er geen eczeem of allergie in het spel is, want dan moet je misschien je producten hier op aanpassen.

Producten voor een droge huid

Dry Skin Producten

Comfort producten

Comfort dagcrème

Voedende producten 

 

Er zit een groot verschil tussen producten voor huidverzorging en huidverbetering. Onze huidverbeteringsproducten zijn echte cosmeceuticals, dat betekend dat de producten een combinatie zijn tussen cosmetica en farmaceutische producten. Ze zijn dus veel geconcentreerder en bewezen effectiever!

Hier vind je de producten die werken op de droge vochtarme huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box