Terug

Droge Huid (58)

Filters

Droge Huid

Ieder mens heeft zijn eigen huidtype en of huidconditie, daar weten wij bij Viva Donna alles van. Ieder huidtype heeft zo zijn eigen eigenschappen en kenmerken. En dus heeft iedere huid ook zijn eigen producten die het nodig heeft. Wij vertellen je hieronder alles wat je er over weten wilt.

 

Welk huidtype heb ik?

Als je je huid goed wil verzorgen dan is het belangrijk om ten eerste te weten wat je huidtype is. Als je niet weet wat je huid type is dan kan het gemakkelijk zijn dat je de verkeerde huidverzorgingsproducten koopt en daardoor  sneller problemen krijgt in en op de huid. Zorg dus eerst dat je weet welke huidtype jouw huid is.

De Droge huid

Naar mate je ouder wordt zal je merken dat de huid wat droger wordt. Maar een huid kan ook extreem droog zijn. Een droge huid kan soms rood zien, bijvoorbeeld door irritatie. Ook kan er een schilfering aanwezig zijn. De droge huid toont meestal barstjes/kloven en geeft vaak jeuk.
 

De meest voorkomende symptomen bij een droge huid

  • Een strak, trekkerig gevoel van de huid, maar anders dan bij een vochtarme huid.
  • kan met Jeuk gepaard gaan..
  • Een matte of grauwe kleur.
  • kan met Witte schilfertjes gepaard gaan.
  • Poriën zijn bijna onzichtbaar.
  • Rimpeltjes.
  • Bij een zeer droge huid kunnen ook kloofjes of rode vlekken ontstaan.

Bescherm deze huid goed als het kou is buiten, de kou en andere weersinvloeden zijn erg schadelijk voor de droge huid. Gebruik ook dagelijks een goede comfort dagcrème en nachtcrème en het is verstandig om een serum onder de verzorging aan te brengen.

 

Heb jij een huidprobleem en wil je een gratis persoonlijk huidadvies & product advies twv €49.50? Klik dan hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »