Terug

Baby Gezichtsverzorging (0)

De huid van baby's en kinderen is nog zo kwetsbaar, dat ze extra zorg nodig hebben. Daarom hebben wij voor u fijne merken uitgekozen.

Filters

    Geen producten gevonden...

Baby Gezichtsverzorging

De huid van baby en kinderen is nog zo kwetsbaar, dat ze extra zorg nodig hebben. Daar weten wij bij Viva Donna alles van. Wij hebben een aantal merken in ons webshop assortiment die speciaal voor die gevoelige kinderhuidjes geschikt zijn.

Hoe verzorg ik mijn baby en kind goed?

De huid van baby's en kinderen is veel kwetsbaarder dan de volwassenen huid. Het heeft daarom een betere en specifiekere verzorging nodig dan de volwassenen huid.

Ze dragen vaak nog een luier, wat een aanslag is op de billen en dan komt de billencrème en de zachte billendoekjes om de hoek kijken. Ze mogen nog niet te veel in de zon en als ze al in de zon gaan dan moeten ze echt een speciale zonnebrand en aftersun gebruiken. En als ze een droge huid hebben dan kunnen we ze niet met een normale huidverzorging insmeren daar moet je een speciale voor gebruiken voor kinderen.

Ook is het slim om eens na te denken over eventueel biologische of natuurlijke producten te gebruiken voor baby's en kinderen, want als die geurstoffen, geur en kleur stoffen zijn nou n iet bepaald goed voor de huid.

Baby gezichtsverzorging

Het klinkt natuurlijk een beetje raar als we  je vertellen dat je Baby Gezichtsverzorging moet gebruiken bij baby's en kleine kinderen. Nou het ligt iets anders dan bij volwassenen. De huid is nog teer en gevoelig en kan soms al erg droog aanvoelen. Zeker de buitenlucht kan dan funest zijn voor dat tere huidje. Je kan dan een verzorgende huidcrème gebruiken om de huid te beschermen dat het niet schraal en vurig rood wordt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »