Terug

Laouta natuurlijke zonnebrand (10)

Filters

Laouta natuurlijke zonnebrand

De Laouta zonnebrand producten zijn zijn uitzonderlijk licht gewicht en absorberende zonnebrand voor gezicht en decolleté met verzachtende en hydraterende eigenschappen. Deze “kleurloze” zonnebrand  is geschikt voor de hele familie. Het bevat ectoïne klinisch bewezen dat de huid beschermt tegen luchtvervuiling, IR ( infrarood ) en blauw licht straling. Sun-lite is een olievrije zonnebrand en gemaakt in de traditie en gedachtegoed van de Laouta familie uit Karpathos, Griekenland. Natuurlijke producten made with love, kleinschalig en gecombineerd met de laatste bio-technische uitvindingen.

De Laouta Sun Lite zijn de zonnebrandproducten voor het gezicht en de Laouta sun mist producten zijn voor het lichaam. Laouta zonnebrand is verkrijgbaar in SPF 30 en SPF 6. De producten zijn verkrijgbaar in de geuren Cacao, Fig en Mastic

Meer over Laouta Natuurlijke producten

Laouta is een klein familiebedrijf.  Deze natuurlijke producten zijn ontwikkeld en geproduceerd in Griekenland. De familie heeft een expertise en jarenlange ervaring in cosmetica, tuinbouw en chemische technologie. Alle Laouta producten zijn gemaakt van natuurlijke, lokaal verkregen en vegetarische ingrediënten. De meeste Laouta producten zijn met de hand gemaakt volgens traditionele Mediterrane recepten. Productenlijn bestaat uit koud geperste zepen, hydraterende oliën, balsems en zonneproducten.

Alle producten worden met de hand gemaakt, in kleine hoeveelheden, met behulp van hand-geplukte, lokaal geproduceerde en vegetarische ingrediënten. Extra virgin olijfolie en wilde kruidenextracten vormen de basis voor de recepten.
Verpakking is 100% recyclebare, biologisch afbreekbare containers. Producten bevatten geen parabenen, stabilisatoren, synthetische kleurstoffen, synthetische parfums en conserveermiddelen.

LAOUTA natuurlijke producten

De LAOUTA producten bevatten geen van de volgende chemicaliën die gewoonlijk in cosmetica worden gebruikt:
GEEN giftige petrochemicaliën
GEEN fosfaten en silicaten
GEEN synthetische conserveringsmiddelen, parfums of kleurstoffen
GEEN chloor
GEEN ammoniak
GEEN natriumlaurylsulfaat
GEEN schadelijke zuren en alkaliën
GEEN parabenen, triclosan, ftalaten

NOOIT getest op dieren
pH-neutraal en biologisch afbreekbaar

 

LAOUTA Producten:

  • LAOUTA zonnebrand lichaam
  • LAOUTA zonnebrand gezicht
  • LAOUTA Glowing bodyoil

Laouta natuurlijke zonnebrand

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »