Terug

Nagelstyling (148)

Filters

Nagelstyling

Nagelstyling, nagels lakken, nagels versieren, het is allemaal super hot. Daar weten wij van Viva Donna alles van. Wij hebben de hipste nagellak en trendkleuren in onze webshop, maar ook duurzame natuurlijke nagellak producten. 

 

Welke nagellak in het meest trendy?

Onder de make-up valt ook het mooier maken van de nagels met nagellak en nagelstyling. Als je mooie verzorgde nagels hebt dan zie je er natuurlijk verzorgder uit. Dit kan je doen door de nagels goed te verzorgen, maar ook door ze te lakken. Nagels lakken doe je op verschillende manieren. Je kan het op de normale manier doen, maar natuurlijk ook met gellac, Striplac, kunstnagels enz. Wij van Viva Donna zijn van de natuurlijk nagels, dus niet van de kunst nagels. Welke manier van lakken nou het meest trendy is dat is lastig om te zeggen.  Wel willen we natuurlijk zo lang mogelijk een mooie nagellak op de nagels hebben want we hebben geen zin om dagelijks de nagels bij te moeten werken. Dan kom je uit bij de gellac en de Striplac. 

 

Welke soorten nagellak hebben wij allemaal?

Wij van Viva Donna zijn van alle markten thuis. Ons assortiment bestaat uit de volgende nagelstyling producten:

 

Nagellak, hoe breng je dat het mooiste op?

Het mooiste resultaat met een Nagellak krijg je als je mooie verzorgend gevijlde nagels hebt. Ook is het belangrijk om ten aller tijden een base coat en een topcoat te gebruiken. Een basecoat zorgt ervoor dat de nagellak kleur niet in de nagel trekt en dat het langer houdt. De topcoat zorgt voor een mooie glans en ook weer dat de nagellak mooier lang blijft zitten. Je mag er vanuit gaan als je de nagels mooi gelakt hebt dat ze ongeveer 5 dagen mooi blijven. 

 

De nieuwste trend in nagels lakken:

De nieuwste trend in nagels lakken is Striplac. Striplac is een lak die je aanbrengt op de natuurlijke nagels, zonder dat je de nagels beschadigd, hoeft af te vijlen en weer met aceton moet afsoaken.  Striplac is een lak die je er weer heel gemakkelijk aanbrengt als een gewone nagellak. Je doet het alleen uitharden in een speciale lamp. En als je ze er weer af wilt halen dan haal je ze er gemakkelijk  als een stripje weer af. En tussentijds gaan er geen stukjes af waardoor de nagellak er onverzorgd uitziet. Deze lak glanst super mooie en blijft ongeveer 10-12 dagen mooi zitten.

 

Hoe verzorg je de nagels met Striplac?

Het is belangrijk om de nagels goed te verzorgen als je nagellak gebruikt, dus ook bij Striplac. Dit doe je met de Striplac Verzorgingsproducten. Je moet de nagels polijsten voor je de nagellak op gaat brengen. (Doe ze ook altijd voor het polijsten ontvetten met een nagellak remover. )  Ook is er een stick waarmee je de nagels kan corrigeren tijdens het lakken van de nagels.
Als de nagels gelakt zijn met de Striplac dan blijf je ze gewoon verzorgen. Dit kan met de care& gloss. Deze gel-crème verzorgt de nagels en geeft de nagels een mooie glans.

 

Zijn er ook starterskits van Striplac?

Uiteraard zijn er ook Striplac Starters Kit waar alle producten in zitten die je nodig hebt voor het mooi aanbrengen van de Striplac. De kits bevatten een Led lamp voor het uitharden van de nagellak. Het bevat een of 2 kleuren lak  ( dit is afhankelijk van de Striplac Starters kit die je koopt) Het bevat een polijst vijl, een Striplac bokkenpootje, de Topcoat en de reinigingspads. 

Het leuke van de Striplac Starters kits is dat ze heel voordelig zijn, veel voordeliger dan als je alles los zou kopen.

 

Wat is nail art?

Nail Art is eigenlijk niets anders dan het versieren van je nagel. Dit kan je doen met glitters, steentjes, nagelstickers, French Manicure, enz

 

Wil je meer lezen over onze producten kijk dan een op onze kennisbank. Hier vind je allerlei tips en info over de producten, huidverbetering, make-up tips enz

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »