Terug

Nagelstyling (134)

Filters

Nagelstyling

Kloven, Droge handen, eelt, allemaal klachten waar je last van kan hebben op de handen. Dat willen wen natuurlijk voorkomen. De handen zijn het visite plaatje voor de vrouw, zorg dus dat ze mooi verzorgd zijn. Daarbij kunnen mooi verzorgde nagels natuurlijk niet achterblijven.

Voor mooie verzorgde handen kan je in ieder geval een handcrème gebruiken, en breng hem dan aan voor je gaat slapen, dan kan het de hele nacht intrekken. Verder is het ook aan te raden om min 2x per week een hand scrub te gebruiken. Dit haalt de dode huidcellen weg en hierdoor worden de producten die je erna gebruikt beter opgenomen! Verder kan je nagelverzorging, cuticle remover, nagellak remover, nagelriem verzorging gebruiken. 

Als je de nagels gaat lakken, gebruik dan altijd eerst een basecoat. Dit zorgt ervoor dat de nagelplaat niet geel kleur van de kleurstoffen in de nagellak. Als je na 2 laagjes nagellak een laagje topcoat gebruikt dan blijft de nagellak nog beter zitten en glanzen de nagels extra mooi!

 

Wil jij weten hoe je dit product het mooiste aanbrengt, welke kleur het beste bij jou past? We organiseren workshop in make-up, hierin krijg je tips en trucs hoe je je make-up zo mooi en snel mogelijk aan kunt brengen.

Voor info kijk even op de site on de de link workshop

 

Hier vind u de producten die wij voor de nagels verkopen:

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box